Suomalainen Jasmin osallistui kansainväliseen kaunein vagina -kilpaan – kisaa suunnitellaan Suomeenkin!

Kuvituskuva ei liity juttuun.

Seiska uutisoi pari päivää sitten maailmanlaajuisesta vaginakilpailusta, jonka ajatuksena on löytää aito malli suunnitellulle seksilelulle. Voittaja kuittaa 5 000 euroa.

Toisin kuin uutisessa kerrotaan, kyse ei ole ainutlaatuisesta tempauksesta, sillä tismalleen samanlainen on järjestetty jo vuosi takaperin. Ideana oli silloinkin löytää autenttinen pimppimalli seksilelulle. 3D-vaginamallinnos tehtiin 27-vuotiaan brittinaisen, Nellin, sukupuolielimestä.

Comon tietojen mukaan myös suomalainen Jasmin osallistui kilpaan. 26-vuotiaan Jasminin alapään kuva ja kotipaikkatieto löytyi julkaistusta kuvasadosta. Hän ei sijoittunut pimpillään aivan kuumimpaan kärkeen, vaan suomalaisvagina oli sijalla 121.

Nyt Como on saanut tietää, että myös Suomeen suunnitellaan kyseistä kilpaa, tosin ei seksilelun tekomielessä. Nimettömänä vielä toistaiseksi pysyttelevä idean puuhamies on innostunut aiheesta:

-Idea on kerrassaan hauska, hulvaton ja huomiota herättävä. Ei ole vaikea löytää tähän yhteistyökumppaneita, hän toteaa Comon toimittajalle.

Nähtäväksi siis jää.

Aiheet: