Suomalainen naispoliisi paljastaa avoimesti: ”Olen saanut miespuolisilta kansalaisilta kuvia heidän veijareistaan”

13.04.2017

Mitäköhän pyörii mielessä näillä kansalaisilla?

Lapin poliisilaitoksen konstaapeli HennaK kertoi Lapin Poliisin Facebook-sivuilla, että hänelle on lähetetty pippelikuvia. Ei siis niin, etteivätkö lähettäjät olisi tienneet hänen ammatistaan, vaan kuvia on lähetetty hänelle nimenomaan siksi, että hän on poliisi.

”Onhan se nyt selvä, että koska sähköisiä viestimiä on niin näppärä käyttää, pippelikuvankin haluaisi jakaa jonkun kanssa lähettämällä sen. Erityisesti jos siitä on hyvin ylpeä. Mutta onkohan poliisi sille aivan oikea kohderyhmä? Ihan vaan jos kuvan vaikuttavuutta mietitään.”, hän pohtii ja jatkaa:

”Toiselle aikuiselle ihmiselle yksittäisten kuvien tai viestien lähettäminen ei ole rikos. Tosin se on hyvin ajattelematonta lähettää intiimejä kuvia tuntemattomille tai lähestyä suorasukaisesti sanallisestikaan. Mutta entäpä jos kuvia ja viestejä alkaa tulla päivittäin ja häirintätarkoituksessa lähetettyjen viestien sisältö on vastaanottajan mielestä epämieluisaa, häiritsevää ja ahdistavaa? Se ei ole enää hyväksyttävää. Kannattaa siis pitää mielessä, että rajansa kaikella.”

Lue koko päivitys alta. Me täällä Comossa haluamme painottaa, että kikkelikuvat ovat enemmän kuin jees jos molemmat osapuolet niiden suhteen pitävät niitä jollakin tapaa kivoina tai kiihottavina. Vaan ei sitten pippeliotoksia tuntemattomille, jookos?

Lisää luettavaa