Suomalaisheppuli sai tehtäväkseen pöristellä Fiatin sähköautolle uloskuuluvan moottoriäänen jalankulkijoita varoittamaan – katso video!

Melkoinen työ!

24.04.2020

Rudy Rok -niminen suomalainen ääninäyttelijä on saanut olla tekemässä melkoista äänitaidetta.

Heppuli on saanut nimittäin tehtäväkseen pöristellä Fiatin sähköautolle uloskuuluvan moottoriäänen jalankulkijoita varoittamaan.

”Se mikä tästä matkasta on tehnyt erityisen mielekästä ja jännittävää, on se että poikkeuksetta lähes aina työskentelen ihmisten kanssa, jotka intohimoisesti haluavat haastaa normaalin ja luoda rohkeasti jotain ainutkertaista. Tästä esimerkkinä kansainvälisen äänistudio Syn Musicin luova johtaja Nick Wood, kenen kanssa oon saanut kunnian työskennellä jo useamman kerran”, Rudy kertoo ja jatkaa:

”Viimevuoden lopulla, kun olimme saaneet yhden Disney-projektin tehtyä valmiiksi, Nick lähestyi minua mielettömällä mahdollisuudella. Fiatin toimitusjohtaja oli haastanut Nickin luomaan Fiatin uuden lippulaivan – täyssähköisen Fiat 500e:n moottorin äänibrändin, joka olisi erikoislaatuinen, sielukas ja leikkisä. Nick päätti kääntyä puoleeni, koska uskoi ihmisäänen olevan se odottamaton elementti, joka erottaisi tämän auton muista sähköautoista, joiden äänimaailmat ovat kovin geneerisiä ja tavallisia”, Rudy kertoo Facebookissa.

Katso video äänien tekemisestä alta!

Lisää luettavaa