Suomalaisjulkkiksen treffailun outo ongelma ajoi lääkäriin: Kun alkaa jöpöttää, alkaa kamalat vatsakivut!

Tosi-tv-veteraani Antti Kurhinen on avautunut blogissaan oudoista ongelmistaan. Antti kertoo olleensa treffeillä, kun sai järkyttävän alavatsakivun. Ruoatkin jäivät ravintolassa kesken.

-Siis aivan järkyttävää. En oo koskaan kokenut niin kovaa kipua! Ja arvatkaa mistä se kipu alkoi? No siitä että kun me suutelimme sen naisen kanssa niin minä tottakai miehenä kiihotuin, rupes vähän ottaa eteen (anteeks nyt punastun hieman), niin siitä sitten pikkuhiljaa alkoi turvottaa alavatsaa ja sitten se kipu yltyi vaan kovemmaksi. Loppujen lopuksi kipu oli aivan sietämätön, Antti kirjoittaa.

Sama on toistunut useasti. Kun Antti suuteli treffikumppaniaan satamassa, taas alkoi jöpöttää ja sama kakku oli valmis: kamala kipu vatsassa. Mies on jo käynyt lääkärissäkin asiansa kanssa.

-Nuori kaunis lääkärinainen halusi puristella kiveksiä siinä sitten ja työntää sormensa peppuuni, kieltäydyin vaivoin kohteliaasti ja sanoin etten ole valmis siihen tänään, jonka johdosta pääsin ultraäänitutkimuksiin vihdoin, jess.

Kaikki on kuulemma kokeiden mukaan kunnossa, mutta Antti kyseleekin, onko jollain muulla samanlaista vaivaa.

Antin hauskaan bloggaukseen tästä

 

 

Aiheet: