Suomalaisjulkkis järkyttyi tänään: Minua nöyryytettiin kaupassa epäilemällä varkaaksi!

Juuri Miamista palannut ja Petroskoihin lennähtänyt Antti Kurhinen ehti piipahtaa koti-Suomessa lähikaupassaan.

Siellä häntä epäiltiin varkaaksi. Antti Kurhinen on järkyttynyt.

Hän on käynyt kaupassaan Helsingin Herttoniemessä kymmenen vuotta.

-Olin ostoksieni kanssa pahimpaan ruuhka-aikaan klo 17. Maksoin ostokset ja kun olin hihnalla keräämässä ostoksiani vartija tuli sanomaan, että avaa laukkusi. Olin hämmentyneenä että miksi. Hän sanoi vaan tylysti uudestaan, että avaa laukkusi, Antti kirjoittaa somessa.

Laukku räväytettiin auki, eikä sieltä löytynyt mitään varastettua. Antti sen sijaan kertoo olevansa todella nöyryytetty. Hän pyysi myymäläpäällikköä paikalle. Tämä vastasi, että Antilla oli treenikassi mukana ja heiltä oli varastettu kaksi kertaa aiemmin päivällä. Kun Antti odotti pahoittelua tapahtuneesta, kassamyyjä tokaisi, että ”Eikö sulta muka mitään kassista löytynyt varastettua”.

Vartijan kiistettyä myyjä vasta pahoitteli asiaa. Antti taas tuohtui julkisesta nolaamisesta entisestään, jolloin vartija uhkasi viedä hänet takahuoneeseen. Antti uhkasi soittaa poliisit.

-Huonosti suomea puhuva vartija huusi minulle että painu helvettiin täältä heti. Jos minulla ei olisi ollut kiire reissuun, olisin tehnyt rikosilmoituksen kunnanloukkauksesta, Antti selvittää.

Antin lukuisat somekaverit kehottavat häntä tekemään asiasta valituksen kaupan johtoportaaseen. Antti kertoo ottaneensa selvää siitä, ettei kaupalla ole mitään oikeutta kassien aukomiseen – se on poliisin tehtävä.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut