Suomalaisjulkkis paljasti: Naiset kysyvät nykyisin aika intiimiä palvelusta

Promokuva: Veli Veikko Elomaa

Viihdepersoona Antti Kurhinen kertoi käyneensä spermanluovutustestissä. Tämän jälkeen alkoi kuulemma erikoiset lähestymiset.

Miksi Antti sitten päätti testata siemennesteensä? Hän halusi tietää voiko spermaa pakastaa, jos vaikka sattuu tulemaan lähtö vaaralliseen tosi-tv-seikkailuun Siperiaan, ja hän jää sille tielleen. Antin sperma ei kuitenkaan kelvannut spermapankille, sillä se ei kestänyt jäädyttämistä siittiöiden vilkkaudesta huolimatta.

Nyt uutisoinnin jälkeen Antti on kuulemma saanut hyvin erikoisia tarjouksia.

-Muutamat naiset ovat lähestyneet suoraan Facebookissa viesteillä, että voinko luovuttaa heille mun spermaa, Antti kummeksuu.

-Huhhuh..en tiiä mitä tehdä. Pitäiskö mennä luovuttaa suoraan vai ei? Mitä mieltä olette? Yks asia mua painaa, että kun spermapankissa luovuttaa niin allekirjoittaa paperin ettei ole millään tavalla velvollinen lapseen, mutta sitten jos nyt tollei luovutan suoraan, niin riski on, että joudun elastusvastuuseen. Eli minun varmaan kannattaa tehdä juridisesti pätevä sopimus sen toisen tahon kanssa kelle mun ihanaa mälliä luovutan, Antti mietiskelee postauksessaan.

Lue Antin pohdintoja uudesta blogipostauksesta. Antti paljastaa myös Venäjän-matkansa surulliset käänteet. TÄÄLLÄ

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut