Suomalaiskaunottaren sokkipaljastus: Nämä leikkaukset minulle on tehty – ja nämä kamalat vaivat niistä jäi loppuiäksi!

Malli Elena Vikström tulee julkisuuteen avoimella tilityksellä. Hän kertoo mitä kaikkea hänelle on plastiikkakirurgin toimesta tehty. Ja mitä kaikkea se on häneltä vaatinut – ja vaatii ehkä lopunelämän.

Mutta. Elena Vikström ei kadu leikkauksiaan. Vaikka niistä onkin ollut sivuvaikutuksia.

-Mä oon niin iloinen, että plastiikkakirurgia ja kehitys mahdollistavat sen, että saan koko ajan näyttää enemmän ja enemmän omalta itseltäni. On sanoinkuvaamaton tunne, kun katsoo peiliin ja näkee vihdoinkin, että peilikuva alkaa muistuttaa sitä mitä aina on halunnut nähdä, eli kauniin ja naisellisen naisen, Elena somettaa.

Hän on korjannut sukupuoltaan, kuten kaikki viihdettä seuraavat tietävät.

-Mä haluan kumminkin tuoda myös esille kirurgian toisen puolen. Kaikissa leikkauksissa on aina riskit, ja leikkausten jälkeen leikattu alue ei välttämättä toimi enää kuten ennen. Mielestäni jokaisen leikkaukseen menijän pitäisi ihan kunnolla sisäistää nämä asiat, Elena varottaa.

-Nyt haluan kertoa rehellisesti kaikille miten leikkaukseni ovat muuttaneet minua ”negatiivisesti”. Edelleenkin itse olen nämä hyväksynyt eikä ne minua häiritse, mutta haluan tuoda nämä kaikille tietoisuuteen.

Ja näin Elena valaisee:

– Suuret rintaimplantit (jatkuvat niskasäryt, hierojakäyntejä kuukausittain, takit eivät mene kiinni rintojen kohdalta, vaatteet istuvat huonosti.)

– Nenäleikkaus (nenän niistäminen ei toimi normaalisti, räkää pitää irrottaa topsy-puikoilla nenän sisältä, nenän limakalvot kuivuvat helposti.)

– Kulmaluiden hionta (pää on osittain tunnoton, en voi enää pelata pallopelejä, riski kallon murtumiseen on suurempi.)

– Silmien laser (kostutustipat käytössä loppuelämän.)

Elena toteaa hänelle tehdyn myös paljon muita leikkauksia, mutta niistä ei kuulemma ole tullut haittoja.

-Halusin tehdä tämän postauksen, kun aina vaan puhutaan ihailevasti asiasta, mutta mun mielestä jokaisen tulee tietää myös nämä leikkausten seuraukset.

Hän itse ei kadu mitään. Jokainen leikkaus on tehnyt hänet kuulemma onnelliseksi.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut