Suomalaislaulaja miettii viestikohuja: ”Ei oo OK ottaa vastaan ja sitten vuosien jälkeen nostaa esiin”

Mielenkiintoista pohdintaa.

25.11.2023
Akista ilmestyi hiljattain Tomi Lindblomin kirjoittama Oman elämänsä kuningas -niminen kirja (Visual Media)
Kirjan kansikuva, Aki Samuli - oman elämänsä kuningas

Takavuosien tangokuningas Aki Samuli on pohdiskellut ilmeisesti viime aikaisten mediakohujen innoittamana törkyviestien lähettelyä ja mitä siitä voi seurata tavikselle ja julkkikselle.

-Ottamatta kantaa kenenkä viesteihin tai niiden sisältöön niin kuitenki mietin tässä aamukahvilla että mitähä niille ”ei julkista” työtä tekeville ihmisille tapahtuis jos tähän nyt vaikka listaisi ensimmäiset 50 nimeä profiilikuvien ja työpaikkojen kanssa ketkä esim. mulle on lähettäny hyvinki seksuaalisia viestejä saatekuvien kera, hän alustaa ja vastaa sitten itse kysymykseensä.

Mitään ei tapahtuisi. Kukaan ei menettäisi työtään eikä kukaan pyytäisi julkisesti anteeksi käytöstään.

-Sanottas vaan että somemaailma on sellainen ja siihen pitää tottua. ”Ei niihin kannata reakoida mitenkä”, niinpä.

Akin mielestä maailmassa on meneillään hieman väärä suuntaus. Ihmiset eivät hänen mielestään enää keskenään sovi omista rajoistaan. Hän peräänkuuluttaa kiellon merkitystä. Hän ihmettelee tarvitseeko kaikkia asioita käydä aina somen ja median lynkkausoikeuksissa läpi. Siellä näkyvät vain otsikot.

Hän itse estää huonokäytöksiset lähestyjät kokonaan.

-Joskus jopa kysyn että miksi sä lähetät tälläsen viestin mulle? Tää Ei ole fresh eikä ok mulle! Ja 99% tulee ”ANTEEKSI MUN MOKA” -viesti perään. Sillohan se asia on siinä. Eikö?

Aki ei hyväksy minkäänlaista häirintää, mutta mietiskelee, että jos häiriöt eivät lopu sanomalla, on olemassa estomahdollisuudet.

-Musta vaan ei oo OK ”ottaa vastaan” ja sitten vuosien jälkeen nostaa esiin. Eihän siin oo mitään järkee. Tai sit mä en vaan tajuu, Aki mietiskelee.

Lisää luettavaa