Suomalaismies käväisi huorissa – ilotyttö olikin missi!

Como uutisoi pari päivää sitten suomalaismiehen kokemuksista lemmen ammattilaisen pauloissa. Kannattaa lukea juttu ensin täältä, jotta voi asennoitua oikein tähän juttuun.

Tämä on nimittäin kyseiselle spektaakkelille jatko-osa. Ja näin se menee:

Kerran meni ilotytön luokse itäisessä Helsingissä. Ilotyttö oli ilmeisesti jonkin sortin harrastelija, sillä hän totesi ettei hänellä ole varmuusvälineitä. Vähän kummeksuin asiaa, mutta ilmoitin hakevani niitä autosta. Raha kuitenkin kelpasi etukäteen. Minua tilanne hieman kummeksutti, luvalla sanoen, eikä ihan vähääkään. Mutta päätin luottaa. Jätin summan ”sisään” ja lähdin ulos hakemaan kortsuja. Kun tulin ovelle, hän ei enää avannut sitä vaikka kuinka rynkytin. Olin joutunut todella nolon ja häpeällisen kusetuksen kohteeksi. Olin niin ärsyyntynyt että kirjoitin aiheesta seuranhakusivustollekin varoittaakseni tällaisesta toimijasta. Ilmeisesti hän ei ollut ilotyttö lainkaan, vaan jonkinsortin huijari. Itseänikin joudun syyttämään toki. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun minulle on käynyt näin.

Kerran ostin seksiä Aleksis Kiven kadulta. Elettiin 90-luvun loppupuolta ja naisia oli silloin sillä alueella paljonkin. Tyttöjen yleinen ”hommienhoitelupaikka” oli nykyisin jo lopetettu Sörnäisten satama-alue. Sinne kätköihin ajeltiin autolla pimeään. Koska auto oli ahdas, niin nousimme ulos. Silloin se sattui. Tunsin jotain viiltävää sandaalinsyrjässä. Olin polkaissut ahnaana ammottavaan pullonkaulaan. Hyvä ettei käynyt pahemmin. Seksi loppui siihen paikkaan, koko auto oli veressä, mutta kohteliaasti vein neitokaisen takaisin bussipysäkille mistä hänet olin noutanutkin.

Ehkä hämmentävin kokemukseni koskaan on ilotytön osoittautuminen julkisuudesta tutuksi missiksi. Tämä tumma parikymppinen kaunokainen otti vastaan Haagassa. Aikaa tästä on nyt nelisen vuotta. Ihmettelin suuresti miten tämä neitokainen on niin tutun näköinen ja todella erikoisen kaunis ja timmissä kunnossa. Hän ei edes peitellyt asiaa, vaan totesi että on käynyt missikisoja. Kuvia löytyi netistä vaikka kuinka. Hän kertoi tarinan: ex-poikaystävä oli mennyt ottamaan hänen kontolleen jääneitä lainoja, joita hän nyt sitten makseli pois. En välttämättä uskonut tarinaa, mutta vielä enemmän hämmästyin, kun neitokaisesta kirjoitettiin puolen vuoden päästä lehdissä ja hänet yhdistettiin erääseen tunnettuun julkkismieheen. Kaikki eivät näemmä tunne maailman vanhinta ammattia harjoittaessaan varsinaista häpyä tai pelkoa.

 

 

Aiheet: