Suomalaismies paljasti hulluimmat ilotyttökokemuksensa

Comon toimittaja eksyi miesseurueeseen, jossa puhuttiin naisista ja luonnollisesti seksistä. Muuan miehistä kertoi käyneensä elämänsä aikana lukuisia kertoja maksullisissa naisissa, eikä hän kainostellut asiaa pätkääkään. Näin oli tapahtunut niin Suomessa kuin ulkomaan työkomennuksilla.

Kokemuksia oli karttunut, ja niinpä Comon toimittaja pyysi listaamaan TOP-3 ehdottomasti hulluimmat sattumukset maksullisen lemmen pauloissa. Niitä ei kauan miehen tarvinnut mietiskellä, joten tässä ne, olkaa hyvä – ja ei kukkahattutädeille, kiitos:

  1. Erotiikkabaarien kulta-aikaan ja silloin kun maksullinen seksi oli Suomessa vielä isompana ilmiönä melkoisen uutta, 90-luvulla, bongasin Bulevardilla sijaitsevasta tasokkaasta seksibaarista venäläisen, nuoren kaunottaren. Kävin nostamassa automaatilla tuhat silloista markkaa ja kävelimme jonnekin Eiraan hänen tyylikkääseen kotiinsa. Mietin kuinka näin kaunis ja nuori tyttö uskaltaa tuoda arvokkaan näköiseen kotiinsa keskellä yötä miehiä – minäkin olin vähän ottanut. Syy selvisi. Sisällä oli kaksi rottweileria, jotka tarkkailivat jokaista liikettäni. Vaikka makkarin ovi pidettiin kiinni, minulla oli vähän hankaluuksia pelin seisottamisen kanssa.
  2. Menin kerran ilotytön luokse Turussa. Olin katsonut naisen kuvat escort-sivustolta. Ei siinä, että jälleen kerran kuvat olivat ihan tuulesta temmattuja, ei edes sama nainen kyseessä. Kaikista erikoisinta kuitenkin oli, että nainen oli musta kuin ebenpuu, eli ihonvärikin valehdeltiin. En ole koskaan tajunnut tätä huijaamista kuvien kanssa…joka tapauksessahan se nainen kavaltuu tapaamisvaiheessa. Ihonvärillä on seksissä oikeasti väliä, sillä se on monille nimenomaan seksuaalinen kiihoke.
  3. Hassuin kokemukseni lienee eräs thainainen, joka buukkasi uutta keikkaa samalla kun harrastimme seksiä. Hän tosiaan könysi kontallaan edessäni ja ohjeisti puhelimella jo seuraavaa asiakasta. Ei vittu mitä touhua!

Aiheet: