Suomalaismuusikolta raju kannanotto Halla-ahoon liittyen: ”Antaa kaltaistensa säälimättömästi jahdata homopoikaa ja hänen läheisiään”

AOP

Asiaa vai ei?

Suomalaisräppäri Kasperi Laine ottaa rajulla tavalla kantaa Jussi Halla-ahoon ja häntä äänestäviin ihmisiin Palava kaupunki -yhtyeensä sivulla.

”Ajatusleikki sellaiselle, joka saattaa äänestää Persuja

77 ihmistä surmanneen Anders Breivikin manifestissa tunnustusta saava Jussi Halla-aho, Persujen puheenjohtaja, kirjoittaa Scriptassaan raiskauksista:

”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät.”

”…koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä.”

Mieti asiaa”, Kasperi sanoo ja jatkaa:

”Tätä mieltä Halla-aho on puolestaan homoista:

”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.”

Mieti asiaa.

Jos sinulla tai jollain läheiselläsi on tai tulee olemaan poika, jonka seksuaalinen suuntautuminen ei tulekaan olemaan se mitä oletit. Olet mennyt äänestämään valtaan henkilön, joka antaa kaltaistensa säälimättömästi jahdata poikaa ja hänen läheisiään.”

Katso koko krijoitus alta.

Aiheet: