Suomalaisnainen sohaisi muurahaispesää tällä masennuspäivityksellään

Haukkuja satelee mutta yllättäen myös yläpeukkuja. Jos kantaa lieventäisi, niin siinä saattaisi olla keskitietä kulkien myös jotain totuuden siementä. Mene tiedä.

Mutsit vs. faijat -sensuroimaton K18 – Facebook-ryhmässä otettiin tänään kantaa uusiin kansantauteihin hieman reippaasti. Muuan nainen päivitti ihan omalla nimellään ja kuvallaan sellaisen kannanoton, että kommentteja alkoi tulvia aikasta lailla vauhdilla. Niin puolesta kuin vastaan.

-Sohasen nyt varmaan johonkin tappajamuurahaisten pesään, mut nää nykypäivän ’kansantaudit’ on niin levinny räpylään et ei luoja, nainen totesi ja tajusi siis itsekin leikkivänsä tulella.

-Tekee mieli mennä hakkaa joka toisen angsti-kitisijän päätä seinään. Esim. tää niin paljon puhuttu masennus, kuinka voi olla mahollista et ihmiset on niiiiiin masentuneita ja tusinasta löytyy väh. kymmenen jolla on tai on ollut tai on tietämättään masennus, nainen avautuu.

Hän toteaa, että miksi ”helvetissä nykymaailmassa jokaisesta pienestä vastoinkäymisestä tulee masennus, väännetään masennus”.

-Tai sankarit jotka hakee työkyvyttömyyseläkettä kun kuuppa ei vaan kestä, vaikka se sit onki vaan munatonta selkärangattomuutta, nainen tulittaa.

Naista ärsyttää myös oman lajinsa edustajien valittaminen kuukautisista.

-Tai sit tää naisten tappajamenkat. ”Mul on nii hirveet menkat et pitää kuukaudes olla aina viikko saikulla ku oksettaa ja pyörryttää, itkettää ja pystyn syömään vaan suklaata ja kattoo greyn anatomiaa.”

Hän toteaa synnyttäneensä itse ”vittu ilman kivunlievityksiä”.

-Eikä siihen kuollu! Niin miten jumalauta joku ei muka kipulääkkeiden kanssa selvii yksistä vitun menkoista, nainen pauhaa.

Ja niitä alapeukkuja.

Ja niitä yläpeukkuja.

Ja peukkuja persuksiin.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut