Suomalaisnainen teki pettämistilityksen somessa – netti raivostui

Nainen kertoi erikoisen tarinansa Naistenhuone-Facebook-ryhmässä. Se suututti ryhmäläiset.

Päivitys päätyi myös Feissarimokat.comiin ihmeteltäväksi. Mistä oikein oli kyse?

No yksinkertaisesti siitä, että 11 vuotta naimisissa ollut kolmen lapsen äiti rakastui vieraaseen mieheen. Aluksi sekä perheenäiti että hänen aviomiehensä olivat tutustuneet pariskuntaan, mutta vieraan pariskunnan naisosapuoli tuli mustasukkaiseksi, joten heille alkoi pukata eroa.

Pariskunnan miespuoli muuttikin sitten perheenäidin ja tämän aviomiehen luo asumaan selvittääkseen asioita. Kuukauden asumisjakson aikana perheenäiti rakastui tähän vieraaseen mieheen, pussailtiin, tehtiin kaikenlaista. Myös seksiä harrastettiin.

Sitten perheenäidin oma aviopuoliso löysi viestejä kännykästä. Oma mies sai lukea, kuinka vaimo halusi tämän vieraan miehen kanssa lapsia.

Nyt nainen selvittää Naistenhuone-ryhmässä, että on rakastunut vieraaseen mieheen, mutta koska on lapset ja tottumus, hän ei haluaisi erotakaan. Että mitä tässä pitäisi tehdä.

Tärkeäksi asiaksi muodostuu myös oman siipan ajokortti. Naisella itsellään eikä uudella rakkaallakaan sellaista ole. Autolla pitäisi kuitenkin päästä kulkemaan.

-Kaikki vinkit tervetulleita, nainen kyselee.

Kyyti on kylmää:

-Eroa. Sun mies ansaitsee parempaa.

-Aika next level olla jonkun kanssa pelkän ajokortin takia.

-Olet oikeasti karmea ihminen. Toivottavasti karma osuu kohdallesi.

Niin, ehkä ei olisi pitänyt avautua… Netti-inkvisitio on puhunut. Ja arvot näyttävät edelleen olevan Suomessa hyvin konservatiivisia.

Aiheet: