Suomalaisviihdyttäjä joutui tulliin: Huumekoira jähmettyi paikoilleen

Pelkästä järkyttävästä hajusta.

23.05.2024

Suomalainen viihdyttäjä, kirjailija ja roastin kuningasisäjeesus Antto Terras on kertonut tuoreesta tullikokemuksestaan.

Hän oli ajamassa autolauttaan, ja virolaiset päättivät järjestää passintarkastuksen ja vähän muunkin tarkastuksen lähteville.

-Paperithan on kunnossa, mutta aamulla ostamani uuden sadon suolakurkut ovat vuotaneet takapenkille ja päivällä hankkimani hapankaaliämpäri on kaatuneena takakontissa. Happamankirpsakka aromi on saanut muhia autossa koko vuorokauden 25:n asteen helteessä. Asiaa tuntevat voivat kuvitella lemun laadun ja määrän. Ajaessa oli pakko pitää kaikki ikkunat auki, muuten valui vedet silmiin, Antto alustaa ja jatkaa:

-Noh, ratsiassa oli mukana myös huumekoira. Tullijäbä avasi Kiani oven, koira lähti hyvällä vauhdilla loikkaamaan sisään, mutta – ekan kerran näin, miten eläin pystyy jähmettymään kesken ilmalennon, kääntymään akselinsa ympäri ja laskeutumaan metriä kauemmas siitä, mistä hyppyynsä lähti. Koira katsoi minua, Kian avointa ovea ja ohjaajansa. En puhu koiraa, mutta luultavasti se sanoi, että onko pakko. Ohjaajalla oli sydän paikallaan ja hän komensi huumehurttansa aromollisesti seuraavan auton kimppuun, Antto nauraa.

Alla on Anton perusilme, ei siis tullin jälkeinen.

Lisää luettavaa