Suomen parhaaksi festivaaliksi ehdolla ollut tapahtuma tulee taas ensi vuonna – eihän näin uskomaton esiintyjäkaarti voi olla totta!

Mieltsit bileet, kaikki sileeks!

20.12.2022

Ensi kesänä 20 vuotta täyttävä Seinäjoen Vauhtiajot valmistautuu juhlavuoteen julkaisemalla tulevan festivaalin ensimmäiset kotimaiset esiintyjät. Luvassa on paitsi tapahtuman tähänastisen historian kovin kattaus, myös suurempi festivaalialue kuin koskaan aiemmin.

Juhlavuoden kotimaisiin esiintyjiin lukeutuvat: J.Karjalainen, Popeda, Behm, Gasellit, Olavi Uusivirta, Elastinen, Michael Monroe, Klamydia, Maija Vilkkumaa, Erin, Irina, Vesterinen Yhtyeineen, Erin, Teflon Brothers, Karri Koira, Scandinavian Music Group ja Arttu Wiskari.

Seinäjoen Vauhtiajoihin oleellisesti kuuluva rataohjelma sekä motorshow’n ohjelma julkaistaan myöhemmin. Myös ratatapahtuma tulee kasvamaan ja yllätyksiäkin on luvassa.

Kolmen päivän early bird -liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa sekä Tiketissä tammikuun loppuun saakka.

3 pv pääsylippu – 110€
3 pv Guest – 150€
3 pv Gold VIP -189€

Iltatapahtumien päiväkohtainen ohjelmisto julkaistaan helmikuussa, jolloin myös päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin.

Seinäjoen Vauhtiajot on ollut ehdolla Vuoden tapahtumaksi Musiikki & Media -gaalassa, ja ratapuoli on voittanut monta kertaa Vuoden paras kilpailu -palkinnon AKK:n palkintogaalassa.

Lisää luettavaa