Sveitsiläinen luksusprostituoitu esittelee työtään: Liksa 2 500 euroa/vrk!

Tämän jutun tarkoituksena ei ole parittaa ketään, kerrottakoon se heti aluksi.

Comon toimittajalle vinkattiin luksusescortina toimivasta sveitsiläisnaisesta, joten päätimme ottaa selvää, millaista hänen työnsä on.

Adra Joy -nimisellä 32-vuotiaalla seuralaisella on omat nettisivut aivan kuten kenellä tahansa liikemaailman tai julkisuuden henkilöllä. Siellä hän esittelee toimintaansa, josta saa kuvan, että hän työskentelee Sveitsissä, mutta tuttuja paikkoja ovat myös Euroopan luksusalueet, kuten Monaco ja Ranskan Riviera.

Hän toki tekee töitään liikemiesten kanssa ympäri maailman. Hän korostaa olevansa täysin itsenäinen ammatinharjoittaja, joka on laillista puuhaa.

Adra Joy mainostaa olevansa keskustelutaitoinen ja erittäin hyvin koulutettu. Hänet voi kuulemma pyytää seuraksi vaikka drinkeille 200 euron tuntihintaan.  Jos haluaa jotain – sanoisiko persoonallisempaa –  täytyykin jo kahisevaa löytyä enemmän. Parin tunnin paketti eli herkkä keskusteluhetki hotellihuoneessa kustantaa likimain tonnin.

Nainen joka lentelee asiakkaittensa perässä ympäri maailmaa kuin rokkitähti ikään myy aikaansa 2 500 euron vuorokausihintaan (summa muutettu Sveitsin frangeista). Kaikki kulut joutuu maksamaan päälle. Vaille 9 000 eurolla hänet saa seuralaisekseen viikoksi. Ulkomaille tilattaessa hän pyytää etumaksua 20 prosenttia hinnasta.

Summa tulee antaa hienotunteisesti 15 minuutin sisällä tapaamisen alkamisesta kirjekuoressa, huomaamatta, käteisellä. Adra kertoo pitävänsä myös lahjoista, kuten timanteista. Myös merkkihajuvesiä kuten Dioria hänelle saa antaa kukkien ja suklaan ohessa.

Hämmentävää, mutta totta.

Aiheet: