Syke palaa ruutuihin – 2 yllättävää tuttua ilmestyy sarjaan!

Kutka?

11.06.2024

Uusi Syke-kausi alkaa Ruudussa 13.6. Tiedotteen mukaan kaudella 17 jokainen puskee itseään eteenpäin pitääkseen omat kulissinsa kasassa. Lenita uupuu kaiken keskellä, ja myös Jesseltä huomataan uupuvan jotain. Sonja taistelee syyllisyyttä vastaan ja yllättäen polille palaava Marjut joutuu kamppailemaan paikastaan. Liittouma Ilmarin kanssa paljastaa, ettei Laurilla ole puhtaat jauhot pussissa. Johanna haluaa todistaa muille olevansa uuden virkansa väärti, mutta joutuu turvautumaan vanhaan tuttuun, joka kaikkien yllätykseksi ilmestyy leikkaussaliin asti. Maxin pää on pyörällä pohtiessaan, kuka hänen arvoisensa nainen on, mutta Jannica on päättänyt, ettei aio jäädä yksin.

Kuten todettua, ylilääkäri Marjut (Jaana Pesonen) siis palaa sarjaan, mutta niin palaa toinenkin tuttu. Nimittäin persoonallinen kirurgi Petteri Holopainen, jota näyttelee Jarkko Niemi.

Viimeksi hänet on nähty sarjassa kaudella viisi.

Uusia sairauskohtaloita ovat tällä kaudella diabeetikon happomyrkytys, dissosiatiivinen muistinmenetys, kallonsisäinen verenvuoto, ohutsuoliavanne sekä raskausmyrkytys.

Kuvassa alla Jarkko Niemi:

Lisää luettavaa