Syöpää sairastava Janita Lukkarinen julkaisi hämmentävän kuvan: Vastustuskykyni täysi nolla

Janita Lukkarinen joutuu käyttämään kotonakin maskia, ettei saa bakteereja.

07.07.2019

Janita Lukkarinen toteaa, että hänen neutrofiilinsa ovat niin matalalla että vastustuskyky on täysi nolla. Siksi hän on sitoutunut maskin käyttöön kotioloissa.

Nainen sai viime vuonna lymfoomadiagnoosin ja parani jouluksi. Sitten tauti iski tänä kesänä uudelleen. Kyse on pahanlaatuisesta syövästä.

-Tää sota on vasta alussa ja haluan tehdä kaiken oikein, arvostan ja rakastan elämää, en halua kuolla yhden typerän virheen takia. Tää koettelemus ravistelee mua joka suunnasta, multa alkoi usko ja toivo loppumaan jo kesken kun kuulin mun syövän uusiutuneen, mutta jälleen te rakkaat enkelini ootte luoneet muhun uskoa, Janita kiittelee fanejaan.

Hän toteaa, että vointi ei ole paras tällä hetkellä.

-Kivut on saatu hallintaan lääkkeillä. Suuriannoksinen solunsalpaaja-annos jyllää kehossa. Pelottaa ja jännittää, se on luonnollista tässä tilanteessa totta kai. Siinä olen onnekkaassa asemassa, että olen saanut valmistella mun läheiset. Tapahtuu mitä hyvänsä he ovat alkaneet käsittelemään asioita ja valmistautumaan myös mun hautaansaattamiseen, jos se päivä koittaisikin pian. On eri asia saada olla osana omaa poismenoa, kuin jos olisin kuollut esimerkiksi tapaturmaisesti äkillisesti, nainen somettaa. Katso kuva alta:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Sitouduin käyttämään maskia, myös kotona, mun neutrofiilit on niin matalalla että mun vastustuskyky on täysi 0%. Tää sota on vasta alussa ja haluan tehdä kaiken oikein, arvostan ja rakastan elämää, en halua kuolla yhden typerän virheen takia. Tää koettelemus ravistelee mua joka suunnasta, multa alkoi usko ja toivo loppumaan jo kesken kun kuulin mun syövän uusiutuneen, mutta jälleen TE rakkaat E N K E L I N I ootte luoneet muhun USKOA. 😇💋❤️💎✨ Uskoa siihen, että niin kauan kuin saan huomisen on toivoa, niin kauan kuin mussa henki kulkee mulla on toivoa, mitä mun ei pidä heittää menemään vaan taistella ja olla se vahva soturi, vaikka vahvimmankin on joskus oltava heikko voidakseen jälleen NOUSTA. 💘💥💣💫⚔️🏹🛡️ Mun vointi ei ole paras tällä hetkellä, kivut on saatu hallintaan lääkkeillä ja ensimmäinen suuriannoksinen solunsalpaaja annos jyllää mun kehossa tehden hallaa mun kropalle, mutta niin paljon tärkeää tehtävää tappaessa syöpäsoluja, mikä on tärkeintä nyt. Mua pelottaa ja jännittää, se on luonnollista tässä tilanteessa tottakai. Siinä olen onnekkaassa asemassa, että olen saanut valmistella mun läheiset siihen, että tapahtuu mitä hyvänsä he ovat alkaneet käsittelemään asioita ja valmistautumaan myös mun hautaan saattamista, jos se päivä koittaisikin pian. On eri asia saada olla osana omaa poismenoa, kuin jos olisin kuollut esimerkiksi tapaturmaisesti äkillisesti. Kaikki nää asiat on käsiteltävä uudelleen ja se on synkkä ja raskas tie, joskin myös valoisa, saan nauttia täysin rinnoin mun läheisten seurasta, mitä arvostaa aivan eri tavalla kuin ikinä ennen. Kaikella on suurempi merkitys ja se tekee tästä omalta osaltaan kevyemmän tien kulkea. #FUCKCANCER #sydämenpaikkaonkotona #mitätännejää #tuskajakaipuu #nofilterneeded

Henkilön Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

Lisää luettavaa