Täh! Suvi Pitkäsen uusi ulkomuoto hämmentää!

Suvi Pitkänen on huikeassa kunnossa – synnytyksestä on vain kuukausi.

Nainen kertoo painoa tippuneen 10 kiloa.

Vaikka Suvi onkin surkutellut somessa ja netti-tv-sarjassaan, että hänellä paikat roikkuvat, niin eipä siltä näytä, vaan nainen puhkuu upeaa ulkomuotoa ja energiaa.

-Paino tippunut niin ettei kudos pysy perässä. Tähän pisteeseen on päästy ruokavaliolla, vaunulenkeillä ja kevyellä käsipainotreenillä. Lihaskuntotreenin tärkeys korostuu nyt tässä kohtaa. Laihduttamisella syntyy löysää kudosta (ja selluliittia!), lihaskuntotreeni polttaa rasvaa, kiinteyttää ja tuo kroppaan toivottuja muotoja, nainen toteaa ja haluaa saada kuulemma korsetin kireäksi.

Tavotteita. 👉 1kk synnyttyksestä,-10kg. Paino tippunut niin ettei kudos pysy perässä. Tähän pisteeseen on päästy ruokavaliolla, vaunulenkeillä ja kevyellä käsipainotreenillä. Lihaskuntotreenin tärkeys korostuu nyt tässä kohtaa! Laihduttamisella syntyy löysää kudosta (ja selluliittia!), lihaskuntotreeni polttaa rasvaa, kiinteyttää ja tuo kroppaan toivottuja muotoja! Vielä hetki hieman himmaillen,ehkä kuun lopussa pääsee itse asiaan vihdoin!! Kivasti on kilot lähtenyt mutta todellinen tavoite on saada korsetti kireeksi😊 Ei se vaaka vaan se peili ja mittanauha👌 Noran johdolla kohti tavoitekuntoa😙 #one #month #after #baby #postpartum #mommymakeover #back #to #shape #mommy #in #progress #friday #fun #gym #elixia

Henkilön Suvi (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut