Tällä suomalaisella seksisivustolla käydään 2 miljoonaa kertaa kuussa esittelemässä seksijuttuja – onkohan naapurisi jäsen?

Tiesitkö näin suositusta suomalaisesta seksisivustosta? Nyt tiedät, kun luet eteenpäin.

Alastonsuomi on Suomen suurin sivusto seksistä pitäville ja seikkailunhaluisille miehille, naisille ja pariskunnille ympäri Suomen. Sivustolla vieraillaan joka kuukausi yli 2 miljoonaa kertaa. Sivustolle voivat kuviaan laittaa esiin kaikki niin haluavat, kunhan he ovat vain täysi-ikäisiä. Sivustolla on estottomia seksikuvia, ja jotkut uhkarohkeat esiintyvät siellä jopa tunnistettavasti omilla kasvoillaan.

Sivustolla mainostetaan myös esimerkiksi erilaisia klubeja, tapahtumia sekä privaattibileitä. Alastonsuomi on ennen kaikkea tunnettu myös siitä, että se on turvallinen ja luotettava. Se pitää myös kovaa jöötä esimerkiksi nimimerkkien suhteen: pelkät hassuttelumielessä tehdyt nimimerkit potkitaan kylmästi pellolle.

Jotain kertoo sivuston vakavastiotettavuudesta jo sekin, että siitä löytyy versiot peräti kuudella eri kielellä.

Huomioithan, että sivu vaatii rekisteröitymisen, jotta sitä pääsee selailemaan tarkemmin – kuvagalleriat sen sijaan ovat auki kaikille…

Mikäli kiinnostuit sivusta, niin löydät ehdottomasti K18-materiaalia sisältävän sivuston tästä. Huomio! Vain aikuisille!

Muistathan, että seksi on iloinen ja luonnollinen asia!

Aiheet: