Tällaista oli seksi nuken kanssa – suomalaismies paljastaa

Kaikkien tuntema Antti Kurhinen oli jokin aika sitten lopettaneen ja kansainvälistäkin tv-huomiota saaneen seksinukketalon isäntä. Nyt hän kertoo millaista seksi oli nukkien kanssa.

Hiljattain Taloustutkimus ja Huippukiva-brändi tutkivat suomalaisten suhtautumista nukkeseksiin. Kansainvälistenkin ”ounastelujen” mukaan kehityskulku on se, että tulevaisuudessa seksirobotit yleistyvät.

Nyt kysellään Antti Kurhiselta, julkkikselta ja entiseltä nukketalon isännältä, nukkeseksiin liittyen.

Taloustutkimuksen mukaan miehistä 14 % haluaisi harrastaa nukkeseksiä, onko luku sinusta pieni vai iso?
-No onhan se suhteellisen iso luku, kun miettii miten iso tabu tämä juttu on Suomessa. Tämä luku tulee pikkuhiljaa vaan kasvamaan vuosi vuodelta, sen voin luvata.

Naiset eivät tunnu kiinnostuvan, mistä se johtuu ja onko näin?
-Suomessa varsinkin naiset ovat paljon ujompia ja jurompia kertomaan seksiin liittyviä asioita rehellisesti. Luku olisi taatusti täysin toisenlainen, jos saman kyselyn tekisi naisille, kun he ovat kivassa hiprakassa ja sitä kautta paljon avoimempia.

Työttömistä 19 % haluaisi nukkeseksiä, mistähän tämä johtuu? 
-Sosiaalinen ero parempiosaisiin heijastuu myös parisuhteeseen, eli työttömän on paljon vaikeampi löytää kumppania rinnalleen. Sitä kautta myös rima madaltuu seksivaatimuksien suhteen ja siten on valmis myös nukkeseksiin.

Oliko nukkebordellissa enemmän työttömiä, tavallisia työntekijöitä vai pomoja?
En halua kommentoida meidän nukkebordellin asiakaskuntaa. Sanotaan vain, että laidasta laitaan oli kyllä kävijöitä.

Nuket herättävät tutkimuksen mukaan eniten hämmästystä ja inhoa. Mistä se johtuu?
Hämmästystä varmaan sen takia että toiminta ei ole vielä levinnyt Suomessa. On vain ajan kysymys, kun se saa hyväksynnän, eikä sitä enää kummeksuta. Vielä 70-luvulla Suomessa homous oli rikos ja nyt se on perusjuttu. Kaikelle uudelle tarvitaan aikaa.

Olet harrastanut nukkeseksiä Candyn kanssa, kerrohan siitä kokemuksesta?
-Candy oli meidän seksinukkebordellin supertähti, jota kaikki miehet himoitsivat ja kohtelivat välillä niin rajusti, että pääkin lenteli pitkin huonetta! Rehellisesti sanoen itse kokeilin Candya vain sen takia, että tiesin mitä myyn ja mitä kerron asiakkaille.

-Tämän takia en nauttinut seksistä kovinkaan paljon ja jouduin laittamaan pornoa pyörimään telkkarista. Liukkaria jouduin käyttämään reippaasti, koska muuten ei meinannut seksistä tulla mitään, kun kumi hankasi kumia vasten. Sitten muutaman minuutin päästä sininen lenkkini muuttui prinssinakiksi ja se tarkoitti sitä, että mun kiinnostus lopahti siihen. Eli loppuhuipentumaa ei tullut, joten minun juttuni se ei ollut.

-Mutta minä olenkin aina ollut sosiaalinen kaveri ja tykännyt elävistä ihmisistä. Kyllä siinä nuken kanssa touhutessa kävi mielessä, että hitto, tätäkö se on, kun nekrofiilit harrastavat seksiä ruumiiden kanssa. Se vaikutti myös mieskuntooni. Ei ollut vaan mun juttu.

Nuket huutokaupattiin toiminnan loputtua?
-Kyllä, nuket huutokaupattiin netissä ja olin todella yllättynyt, että jokainen nukke huudettiin, ja vielä todella hyvään hintaan!

Lisääntyykö nukke- ja robottiseksi tulevaisuudessa?
-Aivan varmasti lisääntyy. Ei tarvitse kauaa odottaa, kun Suomeen levittäytyvät myös tekoälyllä varustetut seksinukkerobotit.

Vinkit nuken ostajalle?
-No jos rehellisiä ollaan, niin ei kannata juosta halvemman perässä ja tilata Kiinasta halpoja seksinukkeja. Ne hajoavat helpommin ja muutenkin materiaali saattaa olla epämukava. Mieluummin kannattaa satsata kalliimpaan, jotta saa oikeasti todella upean partnerin itselleen pitkäksi aikaa.

Olit hiljattain Japanissa reissussa. Törmäsitkö siellä robottiseksiin?
-Japanissa yritin katsella älyrobottinukkeja, mutta niihin en törmännyt. Japani on kyllä muutoin todella erikoinen maa seksimieltymyksien takia. On jopa clubeja, jossa naiset ovat toisessa kerroksessa ja miehet alakerrassa ja heidän välissään on vain lasilattia. Naiset asettuvat ylhäällä ripaska-asentoon ja rupeavat kakkimaan ja pissaamaan lasin päälle ja miehet katsovat ja masturboivat alhaalla samaan aikaan. Aika hurjaa touhua!

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut