Tämä Face-päivitys ja -kuva herätti valtaisan nettiraivon ja eläinsuojeluviranomaiset!

24.11.2014

Brittiläisnainen meni tekemään äkkipikaistuksissaan sellaisen tempun, ettei sitä voi sinänsä kutsua feissarimokaksi. Teko itsessään on aivan käsittämätön, mutta sen Facebookissa jakaminen kertoo, kuinka kevyesti nainen asiaan suhtautuu.

Ensin hän avautui kavereilleen siitä, kuinka hänen kissansa oli mennyt syömään emäntänsä 18 euron pizzan. Naisen tuskaa kuulemma lisäsi se, että hän oli odottanut lätyn syömistä koko päivän.

Hetkeä myöhemmin hän jakoi kuvan, jossa kissan kantokoppa nököttää osittain täytetyssä kylpyammeessa. Nainen uhosi kuvan yhteydessä, kuinka lihava kissa sai nyt tuta tekonsa nahoissaan. Kissa joutui kahlaamaan ammeessa, lukittuna koppaansa.

Eläinrääkkääjän Face-seinä alkoi luonnollisesti täyttyä vihaisista kommenteista. Joku oli ryhtynyt saman tien toimeen ja lähettänyt kuvan eläinsuojeluviranomaisille.

Myöhemmin nainen poisti kuvan. Hänen kukkoileva asenteensa sen sijaan pysyi ennallaan. Hän kertoi viranomaisten käyneen hänen kotonaan tarkastamassa lemmikkien tilanteen. Ne kuulemma voivat paremmin kuin yhdenkään kuvaa arvostelleen ”jeesustelijan”.

Asiasta kertoi brittiläinen Metro-lehti.

Lisää luettavaa