Tämä kaunotar kasvatti yrityksensä tulosta 1000 prosenttia ja väheksyy itseään

Jounin Kaupan toimitusjohtaja Minttu Kaulanen hakeutui NLP-kurssille mieltänsä hallitsemaan ja bloggaa nyt väheksynnästä. Itsensä sellaisesta.

”Kauppiaan rouvalla” on postauksensa mukaan ollut tarve väheksyä itseään ”ensiksi, jotta muut eivät ehtisi”.

-Varmaankin olen kokenut pakkoa kompensoida haukkumisen tuoman pahan olon sillä että haukun ensin itse itseäni ja teen pellen, ettei vain kukaan muu pysty siihen. Näin mä olen toiminut tiedostamattani jo siitä asti kun muutin Suomeen ja sain neekerin leiman. Ja joka nyt sitten kokee tarvetta sanoa että neekeri oli vain kutsumanimi siihen aikaan, niin olen vahvasti eri mieltä. Silloin kun siihen liitetään “Painu vi**uun neekeri!” ja lapset sylkee tai repii hiuksia, niin en oikein liitä sitä viattomiin “neekerinsuukkoihin“, Michele Kaulanen kirjoittaa.

Kurssin myötä nainen on pohdiskellut syntyjä syviä. Häneltä oli kysytty hänen ammattiaan ja hän oli aloittanut itsensä väheksymisen.

-Mä sit aloin illalla miettimään tätä ja purkamaan tilannetta. Tänäänkin Kauppalehden otsikkona komeasti “Jounin kauppa kiri komeaan kasvuun! Tulos paisui lähes 1000 prosenttia.” Et kyl minäkin tuon puolisoni rinnalla, henkilökuntaa unohtamatta, teen aika huikeeta duunia.

Blogiin

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut