Tämä suloinen seksipommi kesytti Bile-Danin – kuvat!

On se nätti!

Luonnollisesti pitää käyttää sanaa ”hän”, mutta tuossa yhteydessä se nyt vain soljui suusta vähän kuin vahingossa.

Pronominit eivät kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Eveliina Uosukainen on niin jumalaisen ihana pakkaus – aurinkoinen, söpö, nauravainen, kaunis, fiksu, mitäkaikkea. Ongelmallisinta hänessä on vain se, että hän on varattu.

Annettakoon se kuitenkin hänelle anteeksi, sillä hän on kesyttänyt kaikkien aikojen bilejantterin, Bile-Danin, josta on kuoriutunut kokoon oikein rakastunut lahtelaisisäntä.

Kummatkin kilpailevat nyt Suomen Temptation Islandissa testaten parisuhteensa kestävyyttä.

Como etsi Evestä muutamat vakuuttavuutta osoittavat kuvat alle. Lisää saa kun nappaat hiirellä Instagramin nimitunnusta Eveliinan nimen kohdalta.

Julistamme täten Suomen tosi-tv-historian kauneimman osanottajan valituksi.

 

Mitä mielessäsi liikkuu, kun katsot peiliin?👀 Pane merkille, millaista puhetta sun mielessä liikkuu silloin, kun olet itseäsi kohtaan ilkeimmilläsi, ja keksi sitten uusia parempia reaktioita. Jos esimerkiksi peiliin katsoessasi huomaat ajattelevasi ”yök”, korvaa se tietoisesti vaikkapa sanoilla ”wau, ompa upea tyyppi!”❤️ . Kuvittele, millainen maailma voisi olla, jos jokainen rakastaisi itseään niin paljon, ettei muiden ihmisten mielipiteet tai mikään muukaan vaikuttaisi siihen, miten he ilmaisevat ja toteuttavat omaa luonnollista itseään. Kuvittele, miten erilainen todellisuutesi (ja kaikkien ympärilläsi olevien) olisi, jos heräisit joka aamu vakuuttuneena siitä, että olet rakkauden arvoinen ja sinulla on äärimmäisen tärkeä rooli tällä planeetalla.😍 . Olet suurenmoinen, viisas ja kaunis. Piste. #loveyourself #selflove #selfconfidence #happy #smile

Henkilön Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) jakama julkaisu

Aiheet: