Tämän bändin fanit ovat maailman aggressiivisimpia ja kahjoimpia!

One Direction -yhtyeestä on kirjoitettu miljoonia palstamillimetrejä, mutta liian monta juttua on syntynyt poikien tahtomatta. Syynä ovat kiihkofanaattiset fanit, jotka järjestävät tuon tuosta melkoisen aggressiivisia kampanjoita milloin millekin.

Tappouhkaukset ovat aivan arkipäivää ja normipeliväline.

Hiljattain fanit masinoivat Twitter-kampanjan, joka järkytti bändin Louisia. Hänen pitäisi fanien mukaan erota nykyisestä tyttöystävästään ja palata yhteen ensirakkautensa kanssa. Eipä montakaan viikkoa, kun bändi vieraili uusiseelantilaisella radioasemalla ja ihastui vastaanottovirkailijaan pyytäen tätä treffeille. Seuraus: radioasema hukkui hullujen fanien kiristyssoittoihin, eikä respantyttö uskaltanut todellakaan lähteä treffeille. Hyvä jos uskalsi poistua töistä kotiin.

Muistissa on myös kiista One Direction -nimestä. Yhdysvaltalainen bändi kertoi käyttäneensä nimeä aiemmin kuin nyt huippusuosioon noussut One Direction. Eipä muuta kuin fanit liikkeelle ja jumalattomasti tappouhkauksia kehiin. Eivätkä nämä kolme esimerkkiä ole kuin pintaraapaisu aiheesta.

Mikä teitä vaivaa, pikkutytöt?