Tämän verran maksaa ilotytön tarjoama seksi pääkaupunkiseudulla

Prostituutiopalvelujen tarjoaminen on Suomessa laillista, mikäli ilotyttö toimii itsenäisesti, eikä ole parituksen tai ihmiskaupan uhri. Alaikäiseltä ei saa ostaa, eikä järjestyslain mukaan julkisella paikalla käydä kauppaa tai ostaa.

Prostituutio herättää aina vilkasta mielipiteenvaihtoa. Como päätti selvittää, mitä maksaa maailman vanhimman ammatin palvelusten käyttäminen pääkaupunkiseudulla.

Soitimme yhteensä kymmeneen eri puhelinnumeroon, joissa kaupattiin seksiä. Numerot saatiin prostituoitujen kauppapaikkana yleisesti toimivalta julkiselta nettisivustolta.

Seksin hinta on tänä päivänä puolelta tunnilta keskimäärin sata euroa sisältäen yhden yhdynnän. Tämä hinta on voimassa silloin, kun asiakas menee prostituoidun luo. Kotikäynnit ovat paljon kalliimpia.

Hintahaitari liukuu myös 120-150 euron välimaastoon riippuen siitä onko nainen esimerkiksi suomalainen tai kuinka nuori hän on.  Suomalaiset ilotytöt ovat kalliimpia. Tuntihinnat ovat yleisesti noin 200-250 euron paikkeilla. Yleensä näissä ei veloiteta laukeamisesta vaan ajasta.

Halvimmillaan voi saada pikapalvelua jopa 60-80 eurolla, mutta tuolloin aika on vain noin 15-20 minuuttia. Näitä palveluksia tarjoavat keski-ikäiset naiset.

Aiheet: