Tapahtui tänään Alepan pihalla Vantaalla: Tällainen se hyvinvointi-Suomi on, saa pelätä!

Mielenterveys- ja avohoitopalveluista sekä päihdetyöstä kun leikataan, niin se näkyy kansalaisten turvallisuudessa.

Kuvituskuva. Kuva ei liity uutiseen.

Vantaalaisnainen oli jättänyt koiransa parkkiin Leinikkitien Alepan eteen, kun piipahti sisään. Sitten alkoi tapahtua. Tämä kaikki kertoo tämän päivän hyvinvointi-Suomestamme. Psyykkisiä ongelmia ja päihdetapauksia on koko ajan enemmän.

-Tulin sitten pikaisen käynnin jälkeen ulos, ja siinä sitten heilui vahvasti alkoholille haiseva noin 35-45v mies, joka repi mun koirien valjaita auki, ja oli joko ottamassa niitä mukaansa, tai vapauttamassa. Käskin olla koskematta mun koiriin ja menin siihen väliin, niin hän sanoi että ”Mene hirttämään ittes läski huora”. Ok… oma vika kun tyhmänä jätin koirat ulos, mutta en tota tuu enään ikinä tekemään. Tää mies oli ihan raivoissaan, ja selitti että mun koirat pyysivät hältä apua. Olis pitäny poliisit soittaa koska käyttäyty todella raivoisasti, mut en nyt siinä sitten tajunnut asiaa. Eli lyhyesti, älä jätä koiraasi kaupan ulkopuolelle edes hetkeksi, jos mä olisin ollu kaupassa vähän kauemmin, niin mulla ei välttämättä noita kahta karvapalloa enään olis, nainen kirjoittaa.

Hän osti kaupasta koiranruokapussin ja viipyi sisällä noin 4-5 minuuttia. Hän kirjoitti kokemuksistaan somen kaupunkiryhmään.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut