Tässä ovat Suomen seksikkäimmän veljekset – kolmikon uusin ilmoitus sai fanit hulluksi!

Kovaa musaa, oikeeta rokettirollia!

24.11.2023

Jo yli 20 vuoden ajan kotimaisen rockin parhaimmistoon kuulunut Von Hertzen Brothers julkaisee Live at Tavastia -nimisen levyn 16.2.2024.

Yhtyeen fanit ovat pyytäneet bändiltä livelevyä jo kauan. Bändi eli veljeskolmikko Kie, Jonne ja Mikko Von Hertzen kertoo levystä seuravaa:

”Tuolla maailmalla kun pörrää, on muutamia asioita, jotka nousevat jatkuvasti esiin keskustellessamme ihmisten kanssa. Yksi eniten kuulemistamme kommenteista on: ”Pidän todella studiolevyistänne, mutta nyt kun olen nähnyt teidät livenä, ymmärrän paremmin mistä on kyse ja bändinne nousee aivan uudelle tasolle.” Olemme Kien ja Jonnen kanssa puhuneet livelevyn julkaisemisesta niin kauan kuin muistan, ja koronapandemian jälkeen päätimme vihdoin toteuttaa hankkeen. Äänitimme ja kuvasimme keikan kotikaupungissamme Helsingissä”, Mikko Von Hertzen sanoo.

Live at Tavastia -levyllä Von Hertzen Brothersin veljesten Jonnen, Kien ja Mikon lisäksi soittavat bändin livekokoonpanon täydentävät Sami Kuoppamäki ja Robert Engstrand. Kingston Wall -yhtyeestä tunnetuksi tullut Sami Kuoppamäki on yksi Suomen arvostetuimmista rumpaleista ja visionäärinen kosketinsoittaja Robert Engstrand on Von Hertzen Brothersin lisäksi työskennellyt mm. Turisaksen ja ruotsalaisen The Flower Kingsin kanssa.

Katso tänään singlenä julkaistun You Don’t Know My Name -biisin video täältä.

Lisää luettavaa