Tässäkö kaikkien aikojen oudoin Käärijä-fanituote? Kaupat myyvät eioota – tästä ilmiössä on kyse!

Kaikkea sitä keksitäänkin!

19.04.2023

Anna-lehden sivuilla täällä kerrotaan erikoisesta fanituotteesta, joka on saanut erään teollisuusalan ihmiset hieroskelemaan käsiään.

Anna-lehden sivuilla kerrotaan seuraavaa:

”Käsitöihin ja Euroviisuihin hurahtaneet kaksoset Sanna Pyykönen ja Maaria Anttoora päättivät yhdistää intohimonsa ja loivat oman version Suomen euroviisuedustajan tavaramerkiksi nousseesta viisubolerosta. Syntyi Käärijä-neule eli kevään hittivaate, jonka suosio yllätti sekä suunnittelijat että lankakauppiaat: alkuperäisessä ohjeessa käytetty lanka on myyty jo loppuun lähes kaikkialta Suomessa.”

Como otti yhteyttä lanka-asiantuntijaan, joka tutki hieman asiaa. Langat ovat hänen mukaansa tosiaankin loppu kotimaisista lankakaupoista.

”Jes eli löydän Suomesta 4 kauppaa, jotka ylipäätään myy tota lankaa. Näistä kolmessa on ollut tuota väriä, ja niistä se on loppu”, asiantuntijamme kertoo ja jatkaa:

”Yhteen boleroon menee 6 kerää. Langat tulee yleensä 10 kerän paketeissa. En osaa sanoa, miten monta pakettia yksi kauppa pitää kerrallaan varastossa, mutta limenvihreä ei ole sellainen väri, jota kannattaa hirveän montaa pakettia olla. Mutta sanoisin, että ei se valtavaa määrää porukkaa vaadi, että ne myy loppuun.”

Kyseinen lankamalli on nimeltään Lana Gatto Maxi Soft Lime. Se on tosiaan loppu kaupoista, mutta jos haluat kyseistä lankaa jatkossa etsiä, niin nytpä tiedät, mikä langan nimi on!

Anna-lehden jutun löydät täältä. Sivuilta löydät myös kuvan Käärijä-neuleesta. Myös Käärijä-villasukkia ovat fanit tehneet. Siitä voit lukea lisää täältä.

Lisää luettavaa