Tätä on odotettu: Suomen suurin rockfestivaali tekee paluun!

Jes, tätä on odotettu!

12.06.2024

Rockfest-festivaali järjestetään ensi kesänä Turussa tasan vuoden kuluttua 12.-14.6.2025 välisenä aikana. Tapahtumapaikkana toimii Artukaisten kenttä, joka sijaitsee Gatorade Centerin ja Turun Messu- ja Urheilukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Rockfestiä on järjestetty vuodesta 2017 alkaen ensin Vantaalla ja sen jälkeen Hyvinkään lentokentällä. Tänä vuonna tapahtumaa ei vietetty. Kolmipäiväinen tapahtuma on tarjonnut musiikkia kolmella lavalla yhteensä yli 30 bändin verran ja kerännyt vuosittain kymmeniä tuhansia päivittäisiä kävijöitä. Rockfestissä ovat esiintyneet muun muassa Iron Maiden, Pantera, Avenged Sevenfold, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Slipknot, In Flames, Scorpions ja Def Leppard.

Uusi tapahtuma-alue mahdollistaa 30 000 hengen päivittäisen yleisömäärän. Tapahtumapaikalla on jo entuudestaan näyttöä sen toimivuudesta suurtapahtuman näyttämönä. Rockfest rakentuu tapahtumapaikalle tapahtumakokonaisuudeksi, josta löytyy muun muassa kolme festivaalilavaa, joista kaksi isompaa sijoittuvat Artukaisten kentälle ja yksi sisätiloihin Gatorade Centeriin. Tapahtuman ensimmäiset ohjelmakiinnitykset julkaistaan vielä tulevana syksynä. Samalla avautuu festivaalin lipunmyynti.

Lisää luettavaa