Tiesitkö tästä kikasta – näin ei makkarasi nahistu!

Ruoka-annos ei välttämättä liity tähän juttuun, mutta ei tässä nyt kuvia ruveta erikseen joka juttuun hakemaan.

Moni nykyihmisistä ei syö makkaraa, mutta me miehetpä syömme.

Moni meistä on niin laiska että ostaa sen siivuina, mutta me tosimiehetpä ostamme metukkamme, lauantaimme ja gotlerimme herkullisena tankona, josta sitten vuolemme aivan hel-ve-tin isoja siivuja leipäpalan päälle. Tai hyvässä nosteessa syömme makkaraa vaarallisesti veistä apuna käyttäen niin että meinaa huuli irrota.

Mutta makkaratanko nahistuu, siis se pää siitä, mustenee, kovettuu. Yäk. Ikinä ei ole elmukelmua kotona eikä myöskään kahisevaa pientä läpinäkyvää pussia johon makkaran laittaa säilytykseen. Niin, eikä se siihen edes mahtuisi.

Vaari neuvoo!

Tämä on loistokikka, jota et ole tajunnut. Työnnä makkaratangon avattu pää sopivankokoiseen kuppiin tai mukiin. Sitten vain makkara kuppeineen vaakatasossa jääkaappiin. Ei mustene pää.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut