Toimittaja tekeytyi naiseksi ja viestitteli Axl Smithin kanssa – näin Axl käyttäytyi!

Comon toimittaja sai tietoonsa kollegatoimittajansa olleen salaisessa yhteydessä Axl Smithin kanssa Facebookin välityksellä. Toimittaja ei halua tässä yhteydessä nimeään julkisuuteen, eikä hän näe tällä asialla uutisarvoa. Mutta Comopa näkee selkeän mielenkiintoarvon.

Kyseessä ollut asia oli ajankohtainen kyseisen toimittajan muistikuvan mukaan noin pari vuotta sitten.

Toimittajalla oli käytössään niin kutsuttu anonyymiprofiili, jonka hän oli rakentanut nuoren naisen tekaistulla nimellä ja kuvalla päästäkseen seuraamaan tietyissä ryhmissä tapahtuvaa keskustelua salaa. Profiilissa esiintyvä nainen oli kaunis ja vaaleahiuksinen ja kuva oli itse asiassa peräisin netin kuvapankista.

Miten kaikki sitten sai alkunsa välillänne?

-Eräs ystäväni pyysi minua oman ystävänsä puolesta tsekkailemaan, mikä Axl on miehiään, eli että pyöritteleekö hän useita naisia. Tämä ystäväni ystävä oli kiinnostunut Axlista ja treffaillut häntä. Päätin sitten ystävänpalveluksena höpötellä niitä näitä Axlin kanssa. Ja hän oli kyllä heti hyvin kiinnostunut.

Ehdotteliko Axl mitään?

-Kyllä siinä treffeistä oli puhetta. Hän oli lähdössä Yhdysvaltoihin ja höpisin että niin minäkin (valeprofiili), joten hän oli todella halukas näkemään.

Puheliko Axl törkeitä?

-Ei koskaan. Ei mitään sinne päinkään. Hän oli hyvin kohtelias.

Selvisikö koskaan, että Axl pyöritteli naisia ympärillään (ystävänpalvelus)?

-No kyllähän se sikäli selvisi että jos hän olisi minunkin (anonyymiprofiili) kanssani ollut valmis lähtemään treffeille heti, niin eihän hän luottamuksen kovimmasta laidasta ollut.

Pyysikö Axl koskaan tuhmia kuvia sinusta tai lähettikö omiaan?

-Ei mitään sellaista.

Eli ilmeisesti ilmi tulleen valossa Axl oli tahdikas ja rikollinen käyttäytyminen tapahtui vain hänen seiniensä sisällä?

-Ilmeisesti. Mietin että olisikohan minun pitänyt sittenkin mennä salakuvattavaksi. Olisi se ollut järkytys Axlille.

Mutta aivan oikein miehelle. Päätämme raporttimme tähän.

Aiheet: