Tulevan Vain elämää -kauden supertähden superyllätys – yhteistyö aiemmalla Vain elämää -kaudella olleen esiintyjän kanssa!

Hieno yhteistyö!

10.05.2024

Neon 2 -yhtyeestä tunnettu laulaja Jussi Rainio osallistuu tulevalle Vain elämää -kaudelle. Asiasta on kertonut muun muassa musiikkilehti Rumba täällä.

Tänään on ilmestynyt Loppuelämä-niminen kappale. Neon 2:n kappaleella vierailee Mariska. Mariska osallistui Vain elämää -ohjelman 11. kaudelle.

90-luvun klassikkohiteistään Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta saa tunnettu Neon 2 on uuden tulemisensa jälkeen julkaissut muun muassa kultarajan rikkoneen kappaleen Pieninä palasina. Uusia biisejä on työstetty studiolla Madridissa, jossa myös Loppuelämä nauhoitettiin. Mariskan osuudet tehtiin myöhemmin Helsingissä.

”Mua pyydettiin tsekkaamaan kappaleen tekstiä ja muokattuani sen päädyin yhtäkkiä myös lauluhommiin. Mikä ihana yllätys, sillä rakastan Jussin ääntä since pikkutytöstä lähtien”, kertoo Mariska.

“Mulla oli tavoitteena tehdä musiikillisia perinteitä kunnioittava duetto, jossa on tunnetta ja oikeaa soittoa. Tekstissä kuvataan tilannetta, jossa kaksi toisensa löytänyttä ihmistä ovat juuri pohtimassa sitä, miten kysyä se oleellisin kysymys. Oli aivan huikean hienoa työstää biisiä loistavan Mariskan kanssa, olen ihan fiiliksissä edelleen”, kertoo Neon 2:n kitaristi ja lauluntekijä Rami Alanko.

Kuuntele kappale alta!

Lisää luettavaa