Nyt tuli jotain aivan käsittämätöntä Suomen prostituutiomarkkinoille – ryhmäseksipalvelu!

Kansainvälisesti prostituoitujen palveluksia markkinoiva sivusto räjäyttää aivan uudenlaisen pommin Suomen prostituutiomarkkinoilla.

Kun ennen hankittiin maksullista lempeä varten netin seuralaissivustolta neitokainen, ehkä tyttökaverukset, niin nyt on tarjolla ryhmäseksiä.

Kyseessä on ryhmä, joka on hinnoitellut itsensä ja eri kokoonpanonsa.

Como katsasti kansainväliseltä escort-sivustolta löytyvän ilmoituksen, eikä toiminta ainakaan ole mitään halpaa lystiä. Siinä missä tänä päivänä prostituoitujen palvelut yleisesti maksavat noin 80-150 euroa puolelta tunnilta, niin ryhmäseksistä joutuu maksamaan lähes kymmenkertaisesti.

Kaikkea näyttäisi olevan tarjolla. Lukuisista kombinaatioista mainittakoon vaikka asiakas, yksi nainen ja heteromies. Tai asiakas, kaksi bi-naista ja heteromies. Vaihtoehtoisesti mukaan tulee homomies. Kallein paketti on, kun mukaan tulee asiakkaan lisäksi kolme naista.

-Olemme kokeneita kimppailijoita. Naiset 2-kymppisiä ja miehet 3-kymppisiä. Kaikki hoikkia ja kauniita/komeita.
Emme palvele yli 40-vuotiaita, ilmoituksessa kerrotaan.

Tämänkaltaista ja näin järjestelmällistä toimintaa ei ole prostituutiomarkkinoilla Suomessa tullut vielä koskaan vastaan, joten kyse on täysin uudenlaisesta maksullisen seksin ilmiöstä.

Aiheet: