Tuomas Enbuskelta paljastus presidentti Stubbista: ”Kun elämässäni kaikki meni päin…”

Alexander Stubb ja Tuomas Enbuske ovat olleet yhteyksissä.

02.03.2024

Tuomas Enbuske on kirjoittanut mielenkiintoisia paljastuksia presidentti Alexander Stubbista. Tuomas pitää nykyisin sensaatiohenkistä podia suomalaisen paparazzin Panu Hörkön kanssa.

Hänellä itsellään on vauhdikas menneisyys, josta ei ole tapahtumia puuttunut. Enbuske on puhunut avoimesti psykiatrisessa sairaalassa olostaan, kokaiinin käytöstään ja seksihurjasteluistaan, joissa hän valitsi yleensä rumimman prostituoidun harjoittaakseen valta-asetelmaa.

Nyt Enbuske kertoo Stubbista, jonka bileissäkin hän on aikoinaan vieraillut. He ovat yhdessä kirjoittaneet myös Twitter-aiheisen kirjan.

-Tutustuin Alexiin työni kautta 20 vuotta sitten, kun haastattelin häntä Ylen radio-ohjelmaani, ja sitä kautta päädyin vierailulle Alexin luo Brysseliin. Muistan samalta reissulta hauskat päiväbileet Alexin luona Rixensartissa, vähän Brysselin ulkopuolella. (…) Hän on aina suhtautunut minuun ymmärtäen, kannustaen ja arvostaen, vaikka olemme varmasti aika erilaisia. Siitä tunnistaa hyvän ihmisen. Sivistyneimmät ihmiset keräävät ympärilleen erilaisia ihmisiä kuin he itse, sillä heidän itsetuntonsa kestää sen, että joku on hyvä jossain muussa, aloittaa Tuomas tilityksensä.

Hän kertoo Alexin soittaneen hänelle, kun Tuomaksella oli ”kaikki päin raisiota”.

-(Hän) sanoi, että hän on fiksannut minulle tyypin, joka voisi opettaa minut nostamaan painoja. Hän tutustutti minut vuonna 2016 Matti Vestmaniin, josta tuli sen jälkeen painonnostovalmentajani. Painonnosto tuntui ensin absoluuttisen friikiltä idealta, mutta muutti lopulta täysin identiteettini. Olin luullut – peruskoulun lannistamana – etten muka olisi urheilullinen ihminen. Höpsis. Olin viimeksi tänään salilla. Ja urheilu on yksi asia, joka on pelastanut mielenterveyteni.

Tuomas kehuu Stubbia ja toteaa hänellä olevan vahva fiilis siitä, että Suomi saa hänestä loistavan ja empaattisen tasavallan presidentin, joka osaa arvostaa kaikenlaisia ihmisiä.

-Myös kaltaisiani keskeneräisiä sekopäitä.

Lisää luettavaa