Tv-toimittaja Sanna Kiiski psykiatrisessa sairaalassa jo kuukauden, avautui Seiskalle

Sanna esiintyi Maikkarin Olet mitä syöt -ohjelmassa edellisellä kaudella, uusi pyörähtää käyntiin 22.9.2021

Sanna Kiiski haluaa kertoa tilanteestaan täysin avoimesti.

Televisiotoimittajana tutuksi tullut Sanna Kiiski on kertonut julkisuudessa aiemminkin mielenterveysongelmistaan. Hän on avautunut esimerkiksi vaikeasta masennuksestaan ja syömishäiriöstään.

Mielen sairauksiin liittyy vieläkin stigmaa. Julkisuudenhenkilöiden ulostulot omien asioidensa kanssa toivottavasti vähentävät asiaan liittyviä tabuja tulevaisuudessa.

Nyt Kiiski kertoo avoimesti Seiskalle olevansa paraikaa psykiatrisessa sairaalahoidossa. Hoitoa on jatkunut jo kuukauden.

– Salailu ei enää auta. Avoimuus ja oikea lääkitys johtavat terveemmälle tielle. Olen taistellut itsetuhoisten ajatusten ja erilaisten addiktioiden kanssa jo nuoruudesta asti, Kiiski painottaa lehdelle.

-Olen tällä hetkellä psykiatrisessa hoidossa avo-osastolla. Minulle puhkesi elokuun alussa ensimmäistä kertaa elämässäni maniavaihe, Sanna Kiiski paljastaa Seiskalle.

Hänellä on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Kiiski kertoo keskustelleensa asian julkituomisesta myös hoitajansa kanssa.

– Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat kärsineet toimieni takia ja pyrin parhaani mukaan korjaamaan asioita, kun olen paremmassa kunnossa, Kiiski sanoo julkisuuteen.

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut