Tykkäävätkö suomalaisnaiset s-otosta ja nielevätkö? No, kysyttiin…

K18-Naistenhuone-ryhmässä on juteltu suikkareista.

08.08.2017

Salaisessa naistenryhmässä Facebookissa kyseltiin seuraavia:

Kuka teistä tykkää suihinotosta, nieletkö ja jos niin miltä maistuu? Ite kyllä tykkään, mutten ikinä niele kun se haju aiheuttaa jo niin pahan oksennusrefleksin, muuten se on iha mukavaa hommaa. Mites muut?

-Tykkään ja ainakin tän hetkisen kumppanin maistuu hyvältä. Jos maistuu pahalta niin pitäis syyä ananasta/makeeta, niin nestekin on makeampaa, muuan nainen ohjeisti sisariaan.

-Mua vaa pelottaa iha tän nykysen kans ku se tulee nii voimakkaasti, että ei iha kurkkuu asti ampuis, epäröi muuan.

-Tykkään ja nielen jnejne. Kyllä sen maun kestää ku ei jää pyörittelee suuhun. Sekin on ihan kivaa, kun mies ottaa tukasta kii ja ns. ohjaa siinä suikkarin yhteydessä, mut sitä ei vissiin kysytty. (Tällainenkin kommentti tuli).

Vastarannan kiiskejäkin oli:

-Kuka tykkää mistäki mut pelkästää jo ton linkin ja näie kommenttie lukemine sai aikaa yökkimisrefleksin ja meinasin oksentaa 😷 ei vaa oo miu juttu.

-Joo hyi, kompattiin.

-Hyi karmeeta…Likasta, eikä voi olla mitenkään terveellistä tai luonnonmukasta.😝 Nieleekö se poikaystävä sitten vastaavasti kuukautisverta.

Tähän tietenkin meidän miesten on mukava lopettaa:

Ite nielen enemmän ku mielelläni 😅 en tiiä mitää seksikkäämpää 😊 aivan ihanaa 👌 mitä enempi sen parempi 

Vastauksia rohkeaan ketjuun on tullut tähän mennessä kymmenittäin, mutta jos tekee jonkinlaisen pika-analyysin siitä, miten vastaukset jakaantuvat, niin: 50/50 menee.

Kannattaa siis kumppaniltaan kysellä ennemmin kuin menee suoraan tunkemaan heppiään ylähuulten väliin.

Lisää luettavaa