Urheilutoimittaja Iida Vainio poseerasi SaiPan kapteenin kanssa – kuvasta heti somemyräkkä!

Iida Vainion asuvalinta ei miellyttänyt.

28.12.2022

Suomen ehdottomasti nuorin urheilutoimittaja, Iida Vainio, julkaisi twiitin, jossa hän kertoi haastatelleensa SaiPan kapteenia Jarno Koskirantaa.

-Oli hyviä juttuja ja paljon jengiä paikalla kuuntelemassa, Iida twiittasi.

Iida Vainio toimii SaiPan virallisten jälkipelien juontajana ja aiemmin hän on tullut tutuksi Kultakornerista. Kultakorneri-osiota Iida on juontanut Aleksi Valavuoren netti-talkshown oheisosiona, ja nimi tulee siitä, että Iida tuli julkisuuteen Kultamekko-Iidana.

Tuore SaiPan kapteenin kanssa poseeraaminen on aiheuttanut somemyräkän, jossa Iidan näyttävää asuvalintaa haukutaan.

-Kukaan itseään kunnioittava toimittaja ei esiintyisi puolialastomana haastattelussa, kirjoittaa muuan.

Joukossa on myös alatyylisempiä ilmaisuja.

Iida luo uudenlaista, näyttävää urheilujournalismia, mutta näemmä urheilupiirit ovat sen verran sovinnaisia, että Iidan käyttämät asutkin hermostuttavat tiettyjä henkilöitä.

Iida ei ole itse kommentoinut pukeutumiskohua, mutta on sittemmin julkaissut erään henkilön kirjoittaman twiitin nostoksi aiheeseen liittyen:

”Säkkiinkö naisen pitäisi pukeutua ettei olisi esittelemässä itseään? Ja mitä sitten vaikka esittelisikin? Miksi se on huono asia? Miten ammattitaitoon vaikuttaa minkä kokoiset tissit on ja miten peitetyt ne on? Ihmistä voi muuten katsoa myös silmiin.”

Tänään haastattelussa oli Saipan kapteeni Jarno Koskiranta. Oli hyviä juttuja ja paljon jengiä paikalla kuuntelemassa! 👊🏼 #ravintolabirra #liiga pic.twitter.com/ybgSOUqrG1

Lisää luettavaa