Uskomaton ulostulo: Talousprofessori tylytti hallituksen 100-0: ”Saatanan tunarit ja pahvit, ettekö osaa matematiikan alkeita”

Åbo Akademin organisaation ja johtamisen professorinakin tunnetuksi tullut Alf Rehn on haukkunut harvinaisen suorapuheisesti ja kirosanojakaan säästelemättä hallituksen toimet opintotuen leikkaamisen suhteen.

-Jumalauta, eihän tässä ole mitään järkeä. Opiskelijat ovat ne jotka tulevaisuudessa maksavat niin sosiaaliavut, yritystuet ja eläkkeet. He ovat kuin maailman paras säästöpossu – annat tosi vähän, ja saat koko ajan enemmän. Kuka helvetissä on niin pölvästi että haluaa tappaa tälläisen kultamunia munivan halvan hanhen? Saatana, pistää vihaksi, mies kiroaa ja jatkaa:

-Saatanan tunarit, eikö siellä hallituksessa ole edes joku matematiikan alkeita osaava joka voisi hieman ohjeistaa? Halvat tyypit jotka maksavat paljon takaisin ovat HYVÄ ASIA (kuunnelkaa nyt kun proffa kertoo, jos tämä muuten on liian vaikeaa). Kalliit tyypit jotka eivät maksa mitään takaisin on vähemmän hyvä. Keneltä te pahvit leikkaatte? Perkele.

Lue päivitys kokonaan alta. TÄÄLLÄ lisää Rehnin avautumista: Pitääkö opiskelijoiden odottaa vanhempiensa kuolemista…

Aiheet: