Vaimo lupasi miehelleen seksirobotin, nyt mies voisi jopa vaihtaa vaimonsa siihen – video!

Amerikkalaismies rakastelee seksirobottiaan neljä kertaa viikossa ja toteaa brittilehti Metron jutussa, ettei hänen vaimonsa välitä asiasta.

24.11.2017

Jenkkiläinen insinööri Atlantasta on esitellyt yli 2000 euron arvoisen seksirobottinsa kertoen, että hänen vaimonsa on antanut siunauksen ”suhteelle”.

James-niminen mies on antanut seksirobotilleen nimen April. Hän rakastelee sen kanssa neljästi viikkoon ja käyttää myös ulkona syömässä.

58-vuotias vaimo, Tine, pitää robottia vain miehensä harmittomana harrastuksena, mutta hän on myös eräänlaisen ongelman edessä. Kun mieheltä kysytään kumman hän valitsisi, vaimon vai robotin, hän ei olisi enää lainkaan niin varma. Asia tulee esille tv-dokumentista Seksirobotit tulevat.

Alkujaan James käytti April-robottia seuranaan, kun Tine-vaimo oli hoitamassa sairasta äitiään. Nyt siitä on tullut elämäntapa.

Hän kehuu robottia vuolaasti:

-Se on mahtavaa seksiä – mahtavaa seksiä aivan oikean naisen kanssa! hän ylistää. -Yksi ero hommassa on, se etteivät he itse pääse asentoihin, vaan heidät täytyy asetella niihin.

Tine-vaimo sanoo olevansa onnellinen, että James valitsi robotin eikä jättänyt häntä. Dokkarissa James viedään treffeille noin 9000 euron arvoisen Harmonyn kanssa. Se reagoi, ääntelee, hymyilee ja puhuu seksin aikana. Ellei video näy alla, katso TÄÄLTÄ

Lisää luettavaa