Vain elämää -tähden shokkipaljastus: teki tämän kakalla!

Rankkaa rockia!

08.06.2024

Kotiteollisuus on julkaissut tänään uuden singlen Susirajalla. Sinkku antaa esimakua syyskuun lopussa julkaistavalle uudelle albumille.

Yhtyeen solisti, Vain elämää -sarjassa esiintynyt Jouni Hynynen kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Itse olemme määritelleet, että Kotiteollisuudella on kolmenlaisia biisejä: huuto-biisit (punk-pohjaiset rutistukset), perus KT-jyystöt (huutobiisit melodisella kertosäkeellä) sekä ”tyttöbiisit” (melodiset biisit). Tulevalta levyltä löytyy kaikkia näitä, mutta koska levy on enimmäkseen huutoa – aikuisen miehen turhaa tuskaa – Susirajalla valikoitui ensimmäiseksi singleksi. Valinta ei ollut helppo. Itse olin sitä mieltä, että levyn kymmenestä biisistä yhdeksän olisi voitu valita. Onneksi tuli poikkeuksellisesti kysyttyä tällä kertaa myös levy-yhtiön mielipidettä. Ratkaisu löytyi sieltä”, Hynynen kertoo ja jatkaa:

”Susirajalla oli Miitrin heitto suoraan miun räpylään. Miitrin demossa oli poikkeuksellisesti määritelty kertosäkeen melodia, johon en halunnut puuttua. Tein vain sanat, määrittelin jonkinlaisen laululinjan säkeistöihin ja biisin loppuun, ja se oli siinä. Sanoissakaan ei mennyt puolta tuntia kauempaa heti kun olin keksinyt biisin nimen. Se tuli Iiu Susirajan haastattelusta, jota luin aamupaskalla ollessani. Tämä tarina on tosi.”

Kuuntele kappale alta.

 

Lisää luettavaa