Vain elämää -tähti palasi Koreasta Suomeen: Häitä pidelly!

Uutta Robinia!

31.05.2024

Juuri Koreasta Suomeen palannut, Vain elämää -sarjastakin tuttu Robin Packalen julkaisi tänään uutta musiikkia yhdessä Tupen kanssa.

Häitä pidelly -kappaleesta välittyy vahva tunnelataus mennyttä ihmissuhdetta kohtaan, kuitenkaan unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa. Menevä ja tarttuva kappale on kerännyt suurta suosiota erityisesti TikTokissa jo ennen julkaisuaan ja siihen on tehty jo reilusti yli 1000 videota.

”Tosi siistii saada tää biisi pitkän odotuksen jälkeen ulos! Uskon, että kaikki jotka on fiilistelleet tätä kertsiä somessa, on venannu että saa kuulla tän kokonaan. Tää biisi on ollut mulla pöytälaatikossa jo hetken aikaa, ja mietin että tää tarvii messiin jonkun joka pystyy tuomaan biisin katkeran fiiliksen esille omassa tulkinnassa. Oon pitkään seurannut Tupen musan kehittymistä meidän yhteisen DJ/tuottaja, DJ Goldmayn kautta. Tupe ehotti, että pitäskö meijän tehä jotain kimpassa, ja samalla tajusin että Tupe ois ihan täydellinen featti tähän biisiin. Ehotin, että haluisitko lähtee messiin, ja here we have it!”, Robin kertoo.

Kuuntele kappale alta.

Packalen aloittaa kesän keikat tämän viikon lauantaina Allas Sea Poolilla itse järjestämällään Ketä meit ny oli? -festarilla. Lavalle nousee myös pilvet pilvet, Joalin sekä uudella biisillä feattaava Tupe, joten luvassa on myös Häitä pidelly -singlen ensiesitys. Myöhemmin kesällä artisti nähdään festareilla ympäri Suomen, jonka lisäksi hän suuntaa keikkailemaan Aasiaan yhdessä Alan Walkerin kanssa.

Lisää luettavaa