Vantaalainen ”pelimies”, tuttavallisemmin ”pilimies” paljastaa TOP-3-kikkansa: Näillä nainen kiinnostuu!

10.02.2017

Ei ole merkitystä lopultakaan sillä oletko rikas tai komea. Kolmella pikkujutulla voit kuitenkin edetä pitkälle, eli saada unelmiesi naisen kiinnostumaan sinusta.

Annetaan vantaalaisen baarihaukan, ”pilimiehen”, kuten häntä tuttavapiirissä kutsumme, vinkata kolme ruudinlujaa vinkkiään. Tässä ne tulevat, olkaa valmiit:

  1. Nainen ei voi vastustaa huumoria ja hyväntuulisuutta. Älä käy päälle, mutta hymyile, naura, ole vapautunut, iloinen, juttele mukavia. Se tarttuu ja saat taatusti naisen huomion.
  2. Nainen ei voi vastustaa miestä, joka juttelee hänen kanssaan kysellen hänen asioistaan, eikä puhu vain omistaan. Älä missään nimessä kehu hänen ulkonäköään, vaan etsi kehun paikka siitä mitä hän sinulle sanoo.
  3. Nainen ei voi vastustaa siistiä ja hyvin pukeutunutta miestä. Oli se sitten puku tai muuten kivan siistit ja muodikkaat, sävy-sävyyn pistetyt vaatteet, varmasti herätät huomion. Tähän samaan pitää laskea myös huolitellut hiukset. Rumaa miestä ei olekaan – on vain epäsiistejä ja tyylitaidottomia.

Lisää luettavaa