”Varas, huora…” Järkyttävä julkinen riita Henna Kalinaisen ja exän välillä!

Henna Kalinainen erosi rakkaastaan Juhasta kuukausi sitten. Nyt tilanne eskaloitui pahasti Hennan Facebook-sivujen seinällä.

31.07.2017

Hennaa yli 20 vuotta vanhempi Juha on joissakin viesteissään ollut kaipaava, joissakin syyttelevä, joissakin suorastaan todella vihainen. Hän syytti Hennaa julkisesti varkaaksi ja nimitteli häntä alatyylisin nimin. Juha myös vihjaisi Hennan pahoinpidelleen hänet ja totesi oikeudenkäynnin olevan tulossa.

-Kaikki luulee sitä pikku prissessaks. Se on kädetön kun pahoinpiteli niin monta kertaa. Jos mä olisin koskenut siihen se olis ollu taas mun syy. Odotetaan rauhassa oikeutta. Ei enempää eikä vähempää kuin puukolla päähän. Tais olla jotain Seiskassakin, kun toinen lähti putkaan ja toinen sairaalaan. Mölyt mahassa, urpot kun ette tiedä mistään mitään, Juha kirjoitteli Facebookiin.

Henna säilytti malttinsa koko keskustelun ajan.

-Jätin hänet kesäkuussa ja toinen ei vaan pääse yli! Mitä tulee ”varastamiseen” niin tietenkin kaikki lahjat mitä on annettu onkin sitten ”varastettu” ja koko parisuhde oli ”kusetusta”, hän ironisoi.

Juha toivotteli välillä hyvää jatkoa Hennalle ja toivoi, että ”tämä lopettaisi ryyppäämisen”.

Jossain vaiheessa Juha syytti Hennaa kouluja käymättömäksi, jolloin myös viihdepersoonalla kärähti:

-Ja älä sä puhu kouluista mitään kun et päässyt ees yhtä säälittävää taksikurssia läpi …ja rakennus”mestarina” et osannu kasata edes Ikean kaappia!

 

Välillä keskustelussa oli rajua haukkumista ja syyttelyä, ja Henna kulminoi kaiken toteamalla:

-Haluaisin että sä jätät mut rauhaan ja lopettaisit mun haukkumisen ja paskanpuhumisen ja jatkaisit omaa elämää. Miksi piti katkerana liata ja tahrata ja pilata koko meidän historia ja alkaa uhkailee, haukkuu ja vainoo kun tän ois voinu hoitaa ihan ystävinä. Ainoo kuka tässä on riehunu on SINÄ!

Lisää luettavaa