Varokaa Helsingissä kävelijät – voi näyttää pahalta, kun putoatte tähän

Nainen varoitteli FB-ryhmässä.

Ei todellakaan mennyt kuin Strömsössä. Nainen varoittelee raitiovaunukiskotöiden aiheuttamista mahdollisista sotkuisista onnettomuuksista Helsingissä.

-Tapahtuipa äskettäin matkalla töihin: tietä ylittäessäni päätin hieman oikaista esiin kaivettujen ratikkakiskojen kautta. Tuumasin, että matka kiskojen väliseltä betonilta on melko pitkä korkealle reunuskivelle, mutta on kuitenkin hypättävissä. Astuin reippaasti kiskojen väliin ja löysin itseni nilkkaa myöten märästä betonista! hän kirjoittaa Ei mennyt niinku Strömsössä -ryhmässä.

Huonoa jälkeä tuli. Kun hän loikkasi vellistä, hän juoksi lähimpään vessaan pesemään ensin vessaharjan, sitten lahkeen, sitten kengät, vessaharjan uudestaan, lavuaarin, vessan lattian ja niin edelleen.

-Loikastani ei jäänyt jälkeä koska betoni oli vielä niin märkää. Kolmen tunnin kuluttua valuun oli ikuistunut muutaman muun kiireisen oikaisijan reittivalinnat, nainen kiroilee.

Paikalla ei ollut mitään aitaa – vain pari hassua punakeltaista ”tötsää”, jotka nekin miten sattuvat. Kukas niihin nyt niin kovin huomiota kiinnittää!

Märkää – varo! olisi voinut ihan hyvin lukea jossain, ja isolla.

Voit katsoa aiheesta kuvan julkisena täältä.

Aiheet: