Veskun empiirinen tutkimus: Kysyy suoraan ravintolassa naiselta ”annatko p*llua” – ja näin sitä sitten saa!

07.02.2017

Comon toimittaja eksyi viikonloppuna miesten ravintolaseurueeseen, jossa puheltiin paksuja. Kalavaleista siirryttiin naisjuttuihin, ja silloin pääsi ääneen muuan hyrynsalmelainen Vesku. Nimi ei ole keksitty, mutta paikkakunta on, sillä Vesku haluaa häivyttää identiteettinsä.

Vesku kertoi miesporukalle suoraakin suoremman iskukikkansa, jolla kuulemma irtoaa pimperoa ravintolasta lähes harva se viikonloppu. Kyseenalaistimme joukolla Vesan empiirisen tutkimuksen, mutta hän väittää sen olevan totta, joten kyllä tämä ylittää uutiskriteerit suomalaisen miehen kikan kertomiselle laajempaan jakoon.

Se on:

-Kysyn suoraan naiselta, että annatko p*llua. No, yleensä heitän tähän jonkun vitsin. Saatan kysyä vaikka että arvon kaunis neiti, antaisitteko pinppiä.

Miten asiaan reagoidaan?

-Saan julmia katseita, haistattelua, joku läimäisee. Mutta sanotaanko näin että jos illan aikana eri ravintoloissa kysäisee 20 naiselta asian, niin yhdeltä saa. Toki ei voi sitten valita. Ei se välttämättä ole se kedon kaunein kukkanen tai 19-vuotias immyt. Mutta kyllä sitä saa. Paljon riippuu omasta asenteesta. Pitää olla hauska fiilis, pyrkiä juttelemaan ensin jotain muuta – ei nyt suoraan koputeta olalle ja sanota että annas mä vähän kokeilen. Se menisi jos seksuaalisen häirinnän piikkiin. Mutta juttele, höpötä, kerro kasku tai kaksi ja kysy. Monesti tämä toimii.

Sinulla oli myös jotain muuta?

-Kyllä. Ellei suora kysymys toimi ekalla kerralla niin minulla on kokemusta siitä, että seuraavana viikonloppuna voi kaikki olla toisin. Eräs nainen joka nauroi minulle edellisellä viikolla samassa ravintolassa totesi narikassa pilkun jälkeen, että vieläkös se edellisviikon tarjous on voimassa. Että näin.

Lisää luettavaa