Viime yönä Kalliossa: Naapurin musiikinsoitto valvotti – pudotti postiluukusta tämän!

Naapurisopu voi joskus olla koetuksella kerrostaloissa. Asian voi kuitenkin hoitaa myös tyylikkäästi, kuten muuan Helsingin Kalliossa asuva mieshenkilö.

Hänen sosiaalisessa mediassa jakamansa FB-kuva ja päivitys on koonnut paljon tykkäyksiä ja ihastelua. Mies kirjoitti postauksessaan:

”Viime yönä klo 04-5.30 naapurista kuului varsin äänekkäästi Whitney Houston. Seinä- ja parvekenaapurinani asuva nuorehko mies – Pennanen nimeltään, kuunteli hyvin lujalla asunnossaan Houstonin henkeviä, sydäntä riipaisevia balladeja. Osan ajasta Pennanen kuunteli kappaleita parvekkeeltaan käsin. Pennanen oli kotonaan ilmiselvästi yksin, tupakka roikkui velttona hänen suustaan, eikä Pennasen ilme ollut aivan pirteimmästä päästä. Syviä, humalaisia ajatuksia täynnä oli Pennasen pää.

Aluksi soitanta ei minua juurikaan häirinnyt, olinhan itsekin hieman humalassa railakkaan karaokeillan jäljiltä. Mutta kun Houstonin riipaisevat balladit vain jatkuivat ja jatkuivat, Pennanen itse oli silmin nähden ja ilmiselvästi tolaltaan, päätin, että jotain oli tehtävä.

Niinpä päätin yllättää Pennasen kuvassa näkyvällä Fazerin sinisellä suklaalevyllä ja sen oheen kirjoitetulla viestillä. Toivoin suklaan tuovan rauhaa, hiljaisuutta ja hyvää oloa Pennasen asuntoon.

Pudotin suklaalevyn Pennasen postiluukusta hieman ennen klo 5.30. Noin 10 minuuttia myöhemmin musiikki lakkasi. Saapui hiljaisuus”, terävällä ilmaisulla varustettu postaus kuuluu.

Kuvakaappaus: Facebook