Woody Allenin hyväksikäyttöjupakassa uusi luku!

08.02.2014

Woody Allenin ja hänen adoptiotyttärensä Dylan Farrowin julkinen väittely seksuaalisesta hyväksikäytöstä on saanut jälleen jatkoa.

Epäilyt lapsen hyväksikäytöstä lankesivat ohjaajan ylle viime viikolla, kun Farrow julkaisi New York Times –lehdessä avoimen kirjeen. Hän väitti Allenin tehneen hänelle seksuaalista väkivaltaa hänen ollessaan vain 7-vuotias.

Ensin ohjaaja kielsi väitteet tiedottajansa välityksellä. Sitten hän kirjoitti oman vastineensa New York Times –lehden nettisivustolle. Allen väitti Farrowin muistojen olevan tämän äidin ja entisen aviovaimonsa Mia Farrowin manipuloinnin synnyttämiä.

Nyt puhuu jälleen adoptiotytär Dylan Farrow, tällä kertaa ABC:n uutisten välityksellä. Hän pitää tiukasti kiinni kannastaan.

-Woody Allenilla on valtava määrä asianajajia ja julkaisijoita puolellaan, mutta se mitä häneltä ei löydy, on totuus, nainen sanoo.

-Toivon, että hänen ilkeät väitteensä ja mediakampanjansa päättyvät nyt tähän. Tällä kertaa minua ei hiljennetä, enkä anna totuuden unohtua, Farrow julistaa.

Kuvassa: Woody Allen

Lisää luettavaa