X Factor -voittaja turvautui kannabikseen: ”En ole ylpeä tavastani, mutta liian stressaantunut!”

25.10.2013

Viime vuoden Britannian X Factor –kisan sensaatiomainen voittaja James Arthur kertoo Sun-lehdessä yhtäkkisen menestyksen ottaneen koville. 25-vuotias laulaja on ahdistunut, koska on kokenut kaikkien vaativan häneltä jotain.

Heinäkuussa asiat kärjistyivät. Arthur oli lentänyt New Yorkiin ja lentokoneesta poistuttuaan hän luuli saavansa sydänkohtauksen. Henkeä ahdisti, toinen käsi meni tunnottomaksi ja ajatukset eivät pysyneet kasassa. Ensiavussa kuitenkin selvisi, että kyseessä oli ”vain” paniikkikohtaus. Tästä huolimatta reissu sairaalaan ei ollut mieleinen. Arthurista tuntui, ettei ketään kiinnostanut hänen tilansa. Hän istui odotushuoneessa tuntitolkulla luullen kuolevansa.

Kyseisen tapauksen jälkeen laulaja kertoo olleensa niin masentunut, että hänellä on ollut itsetuhoisia ajatuksia. Hän kuitenkin vakuuttaa, ettei voisi koskaan vahingoittaa itseään pikkusisarensa vuoksi.

Arthur tunnustaa turvautuneensa kannabiksen käyttöön lieventääkseen stressiään. Hän korostaa, ettei ole tavastaan todellakaan ylpeä, mutta hän ei ole toistaiseksi keksinyt parempaakaan keinoa.

Lisää luettavaa