Yh-mammoille ja -papoille oma ryhmä

Hyvä idea.

Como esittelee jutuissaan silloin tällöin Facebookin eri ryhmiä, niin isoja kuin pieniä. Nyt on vuorossa yli 700 hengen ryhmä Yksinhuoltaja Mutsit & Faijat.

Mutsit & Faijat -tyylisiä ryhmiä on netissä useita. On Mutsit vs. Faijat, on saman virityksen sensuroimaton-osasto ja jopa Mutsit vs. Faijat -sensut. Aikoinaan legendaarinen vanhempainryhmä muutettiin Mufasaksi, mutta monia ryhmiä on sittemmin mennyt, tullut, perustettu ja kuopattu.

Mutta Yksinhuoltaja Mutsit & Faijat. Hyvä idea. Ryhmä on ollut Facessa jo kolme vuotta, joten on ansaitusti sen vuoro saada vähän lisää huomiota, ja miksei jäseniä.

On loistavaa että tällaisia ryhmiä perustetaan. Sinkkuäidit ja -iskät jos ketkä tuntevat toistensa ajatusmaailmaa. Ehkä tutustuminenkin on sillä tavoin helpompaa.

Ryhmä on tarkotettu yksinhuoltajille, sanotaan sääntöjen ykkösprioriteettina.

-Täällä olis tarkotus keskustella, avautua, tukea ja tsempata toinen toistaan. Ja löytää vaikka uusia ystäviä ja miksei vaikka apua lastenhoitoon. Eli ryhmä on täysin avoin kaikelle mikä liittyy lapsiin ja yh-arkeen.

Ryhmä jatkaa säännöissään:

-Että meno pysyisi asiallisena niin meillä on myös pienet säännöt: Toisen arvostelu, haukkuminen ja lynkkaaminen on ehdotomasti kiellettyä. Pidetään ryhmän jutut vaan ryhmässä joten jakaminen toisiin ryhmiin on kiellettyä. Muistetaan myös noudattaa niitä Facen omia sääntöjä. Ethän estä ylläpitäjiä ja jos muutenkin jokin juttu häiritsee niin ole vaan viestillä yhteyksissä. Pyritään tekemään tästä ryhmästä hyvä ja asiallinen ryhmä, missä kaikki viihtyy!

Aiheet: